Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Docosong

Vinyetpb (discussiócontribucions)

Hola Docosong, i gràcies per les teves indicacions.

La modificació darrera hi estic ben d'acord.

El que intento és anar posant la meva bio a Viquipèdia al dia, ja que és la principal font d'info sobre mi. També intento posar-hi els enllaços pertinents, com he fet en aquest darrer.

Si consideres que he de canviar el redactat ho faré, però això em portaria més temps que ara mateix no tinc.

M'agradaria, també, que al requadre de la dreta on hi ha el resum de la meva bio i activitats treiessis lo de "política" ja que dels quaranta i escaig d'anys de vida professional, de política només en vaig ser tres i mig. La resta de tot el meu temps l'he dedicat a la cultura, tant com a professional com des del vessant de la creació.

Quedo a l'espera de la teva resposta, quan puguis, i de les teves indicacions.

Salutacions cordials,

VP

Docosong (discussiócontribucions)

Bona tarda @Vinyetpb, us intento respondre punt per punt:

  1. Us recomano que llegiu allò que no és Viquipèdia. Entendreu que la Viquipèdia no és una plataforma de promoció, currículum, etc, ja que s'intenta construir una enciclopèdia neutral i fiable.
  2. En relació a l'apartat anterior, recomanem als editor que evitin el conflicte d'interessos, és a dir, NO és recomanable editar el vostre propi article enciclopèdic perquè, tot i la bona predisposició, difícilment serà un article neutral. Qualsevol aportació o canvi que vulgueu esmenar del vostre article enciclopèdic, l'heu de fer a Discussió:Vinyet Panyella i Balcells
  3. Entenc les vostres bones intencions per actualitzar la biografia però més aviat veient les vostres edicions Especial:Diff/19470422 o Especial:Diff/21040472, i segons la meva opinió, heu afegit informació que és més pròpia d'un currículum que no pas d'una enciclopèdia. Si heu rebut cobertura de diverses fonts fiables (i així és) serà més practic sintetitzar l'article. Vegeu com a exemple el vostre article enciclopèdic a l'Enciclopèdia Catalana (https://www.enciclopedia.cat/EC-GEC-0243015.xml)
  4. Pel que fa a l'ocupació, no acabo de veure gaire clar això d'amagar política en el camp de professió. Si es que és cert que moltes fonts no fan menció d'aquesta professió. Malauradament, no tinc una opinió bastant clara i és preferible consultar a altres editors per veure que n'opinen.

Salutacions!