Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Seminari de Traducció Poètica de Farrera

4
Resum per Paucabot

Opinió sobre aquest article.

Desesser (discussiócontribucions)

Hola, Pau. M'ha sorprés veure l'etiqueta que li has plantificat a la pàgina sobre el Seminari de Traducció Poètica de Farrera. De veritat creus que això s'assembla a un currículum? En qualsevol cas, m'ha semblat un gest una mica massa dràstic per part teua, arrabassant-li de pas, d'una revolada, la imatge que la il·lustrava. En el seu moment, quan la vaig trobar la primera vegada, pocs mesos després que l'havia iniciat Gazophylacium, li vaig dedicar un bon parell d'hores a comprovar i enllaçar tots els noms que hi apareixien i que tenien article a la Viquipèdia, i no és agradable ara veure que possiblement va ser un esforç inútil i una pèrdua de temps, sobretot perquè no veig clar quin és el motiu. No sóc gens partidari de l'abús de les llistes, i de fet opine que ja en tenim moltes més de les que cal, però justament aquest cas seria, al meu parer, un dels més acceptabes. Crec que es tracta d'uns esdeveniments culturals prou rellevants, i veig difícil una altra manera de reportar-los. En fi, només vull dir-te que m'estranya que no ho veges tu així també, i ho lamente.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Desesser. Podem parlar de tot, però qualificatius com arrabassar i d'una revolada no crec que ajudin a un debat calmat. Dit això, pas a justificar el perquè de la meva edició.

Respecte de la imatge: Les imatges han d'anar sobre el tema de l'article, no sobre coses relacionades. Si tenim una imatge del seminari, perfecte. Si no la tenim, haurem d'esperar a tenir-la.

Respecte de l'avís de currículum: no sé si és la plantilla que li escau més, però amb ella volia indicar que llistar els programes de les 24 edicions de l'esdeveniment no és gaire enciclopèdic. Això estaria molt bé a la pàgina web de l'esdeveniment, però no en l'article. La idea és l'article hauria de ser un breu resum en prosa del que és l'esdeveniment, però no incloure-hi tota la programació fil per randa. Potser estaria bé citar les edicions que han rebut més cobertura per part de fonts fiables, per exemple.

Pau.

Desesser (discussiócontribucions)

Et demane disculpes per haver ferit la teua sensibilitat (involuntàriament, pots creure'm) amb el meu vocabulari barroer i poca-solta; però això en realitat volia ser un elogi, perquè sóc molt admirador de la teua capacitat de determinació decisòria. Passa, simplement, que no sempre coincidim al cent per cent.

Pel que fa a la imatge, no veig quin mal feia mostrar una vista del llogaret pirinenc on tenen lloc aquests seminaris que porten el seu nom, però si una imatge relacionada no és acceptable, no tinc res més a dir.

I pel que fa a la relació de seminaris celebrats, no m'atreviria a dir si és molt o poc enciclopèdica, si bé no crec que ho siga menys que altres relacions tan extenses o més, en format de taula o de simple llista, especialment sobre esdeveniments esportius, que són acceptades i beneïdes sense cap objecció; però si la pega és per alguna particularitat que a mi se m'escapa, no em fa res acatar un criteri més afinat que el meu.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Desesser. Per sort, no sempre coincidim. Si fos així, la cosa seria massa avorrida. ;)

Imatge: si trobes que és important, la pots tornar a afegir.

Llistes: potser és cert que en d'altres articles també sobrarien, però ara estam xerrant d'aquest. Addicionalment, has de tenir en compte que no tot rep la mateixa cobertura: no és el mateix el Torneig Joan Gamper que el Torneig d'Històrics del Vallès Oriental. En un dels dos casos està molt més justificat que l'altre fer una llista de cada edició del torneig. Més informació a Usuari:Paucabot/Alerta.

Sobre criteris afinats: jo no som qui té el criteri més afinat, només exprés el meu punt de vista. Si vols mirar de contrastar-ho amb més viquipedistes, demana més opinions a la Taverna.

Pau.