Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Sobre l'eliminacio de l'article Movi de Sarria

5
Resum per Paucabot
Janperismunyoz (discussiócontribucions)

Hola Paucabot.

Sóc l'usuari janperismunyoz. Voldria comentar-te que no trobo que eliminar l'article Movi de Sarrià sigui adequat.

Sóc alumne d'una escola i el meu professor de llengua, hem va dir que seria arriscat fer aquest article, perquè podria ser publicitat. Malgrat l'avis jo vaig pensar que no tenia res de publicitat, al ser una part de història de Sarrià. Aquest esplai te mes de 50 anys i representa un evolució en l'educació, fent cada vegada més activitats pel barri i deixa'n la religió catòlica.

En cap moment de l'article menciono cap mena d'opinio negativa o positiva perquè pugui ser publicitat.

Si ho poguessis canviar ho agrairia.

Gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)
Janperismunyoz (discussiócontribucions)

No tinc cap mena de relacio amb l'esplai. El vaig coneixer perque hem va encuriosir veurel un dia pel barri que visc. Un dissabte a la tarda vaig veurels fent activitats en una plaça publica i vaig preguntar quina assosiacio era i en haver de fer un article de la viquipedia sem va acudir aquesta idea. Gracies algunes webs vaig acoseguir informacio.

Janperismunyoz (discussiócontribucions)

A mes a mes ja hi han moltes pagines de esplais o centes socials que estan actives i no han sigut eliminades. Et demano siusplau i molt amablament que pugui tornar a rescriure el article.

Gracies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Crec que hauries de tornar a xerrar amb el teu professor i demanar-li de nou consell. Mostra-li aquesta discussió si ho trobes convenient.