Tema de Usuari Discussió:Xavier Dengra

MarinaTutusaus (discussiócontribucions)

Hola Xavier, quan poguessis m'encataria que fessis una ullada al meu article, està penjat a la meva pàgina personal.

Segons com ho vegis el penjaré a la pàgina principal.

Moltes gràcies!!!

Salutacions.

Marina :)

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Hola @MarinaTutusaus,

Està prou bé! Has fet molt bona feina per ser el primer, sense dubte! Et comento les coses que cal millorar:

  1. Quan el passis a la pàgina principal, caldrà que eliminis la capçalera Anisocòria, que ja sortirà automàticament.
  2. La primera vegada que apareix el mot anisocòria al text, va en negreta. Només la primera.
  3. Seria ideal si pots cohesionar el text en paràgrafs una mica més consolidats. Ho pots fer unint algunes frases, ara mateix semblen diverses oracions descontextualitzades les unes de les altres.
  4. Idòniament, cada frase o paràgraf hauria de tenir una referència. Això permet contrastar-ne tot el contingut. Altrament, no sé d'on has tret les diferències sobre els mil·límetres. Si trobes més fonts bibliogràfiques, seria fantàstic.
  5. Quan edites via botó "Modifica", et permet clicar sobre cada numeret de la font bibliogràfica i editar-la. Quan ho facis, et sortirà l'opció d'editar-la. Seria òptim si pots afegir l'editor (per exemple, la segona és l'American Society of Ophtalmology) i la data de publicació de la notícia del web (diferent a la data de consulta, que és la que ja apareix).
  6. També amb el botó "Modifica", clica i afegeix un encapçalament al final de tot que posi "Referències". A la línia immediatament inferior, vés a "Insereix" > "Més" > "Llista de referències". Això permetrà que s'agrupin totes de manera correcta al final de l'article i separem allò que és informació d'allò que és bibliografia.

Un cop fet això, ja el podràs bolcar a l'espai principal. Avisa'm i ho puc fer jo amb una pestanya addicional que es diu "Reanomena" i que només apareix quan ja portes moltes més edicions. Facilitarà la feina.

Espero ser-te d'ajuda i que t'animi a editar més articles en el futur! És una gran manera d'aprendre català i contribuir a l'ús de la llengua accessible per a tothom :D

MarinaTutusaus (discussiócontribucions)

Grans aportacions, tot un detall.

Demà modificaré el text i ho arreglaré punt per punt.

Moltes gràcies :)

MarinaTutusaus (discussiócontribucions)

Hola Xavi, he fet les modificacions esmentades (totes les que he pogut), i segueix estant a la meva pàgina personal, em caldria la teva màgia per enllaçar-ho amb la pàgina principal. jeje

A veure com ho veus!

Una abraçada. :)

Marina.

Resposta a «Viquiconsulta»