Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

Com indexar

Voraviu (discussiócontribucions)

Hola Pau,

He vist que ahir vas fer unes quantes modificacions amb el concepte “Nova clau d’ordenació” a la Categoria:Federacions futbolístiques d’Àsia afegint una barra vertical i el nom del país a totes les federacions. Avui he creat la pàgina Associació de Futbol de l’Uzbekistan i he posat les categories de la mateixa manera com vas fet tu ahir, però no sé veure exactament què significa aquest canvi o quina funció té. O si era un error meu o si es tracta d'alguna cosa que ja hauria de saber.

De passada voldria preguntar algunes coses més sobre etiquetes que he començat a tocar -diguem que d'oïda- darrerament.

- He vist que hi ha pàgines que tenen l’etiqueta ORDENA i d’altres no. S'ha de posar sempre quan es tracta de persones? ho haig de posar jo? és cosa d’administradors? Vaig llegir el tutorial però no em va quedar clar del tot.

- El mateix em passa amb l’etiqueta Autoritats i commonscat. S'han de posar sempre que hi hagi items a WD? és cosa d'administradors?

- Amb el tema Autoritats hi ha alguna sistemàtica o rutina per donar d'alta informació a WD? Algunes consideracions a tenir en compte?

Ara per ara res més, moltes gràcies per endavant i...no hi ha pressa.

Bon dia!


Paucabot (discussiócontribucions)
  • ORDENA: Viquipèdia:Categorització#Indexar. En el cas de persones, s'hauria d'afegir, Si l'ordenació no canvia respecte del títol, no és tan important.
  • Autoritat/Commonscat: Si tenen coses a WD, ho pots afegir tu. Si no ja ho afegirà qualcú altre. És més de bots que d'administradors. En quant a afegir dades a WD, com més millor, així se'n beneficien les altres viquipèdies i tothom que fa ús de la base de dades des de fora de Wikipedia.
Voraviu (discussiócontribucions)

Ok, gràcies!

Voraviu (discussiócontribucions)

Veig que no m'has dit res de la barra vertical de les Federacions futbolístiques d'Àsia.

Paucabot (discussiócontribucions)

Què t'havia de dir? Em sembla que ja ho tens tot explicat a la pàgina de com indexar, no?

Voraviu (discussiócontribucions)

Perdó... perdó... havia llegit la resposta, però encara no havia anat a l'enllaç 'indexar' que m'adjuntes.

Tema resolt.

Moltes Gràcies!