Tema de Usuari Discussió:Docosong

Resum per Docosong

Mentorització nous usuaris

Nerea Hernández (discussiócontribucions)

Hola Docosong! Sóc nova per aquí i no sé molt bé com va el tema de les discussions. Em surt que m'has deixat un missatge però no se ni com veure'l (de fet no sé si faig bé escrivint per aquí...)

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia @Nerea Hernández, crec que t'he deixat un missatge de benvinguda, et recomano que facis una ullada als enllaços del missatge. Pel que fa a l'article que has ampliat, felicitar-te per les edicions que has fet, només has de tenir en compte dues ocasions:

  • La Viquipèdia intenta construir una enciclopèdia neutral i fiable, per aquest motiu, s'ha de sintetitzar allò més rellevant o important de la biografia d'una persona. Recorda que la Viquipèdia no és una col·lecció indiscriminada d'informació. Per exemple, trobes necessari que cada simfonia tingui un apartat? No seria més pràctic fer un resum? Pensa que l'article pot ser llegit per qualsevol persona i potser un article llarg no és el més idoni per una enciclopèdia.
  • Pel que fa la mateix al contingut, recorda que també has d'aportar les referències: Viquipèdia:Citau les fonts

Per qualsevol dubte, estem a la teva disposició. Salutacions!

Nerea Hernández (discussiócontribucions)

D'acord! Moltíssimes gràcies, encara em costa una miqueta.

Les referències les he acabat avui perquè ahir al final no vaig poder i el tema de les simfonies vaig dubtar com fer-ho... Així que gràcies! Intentaré millorar-ho quan pugui.

Salutacions!