Tema de Usuari Discussió:Llumeureka

Keemstrand (discussiócontribucions)

Hola Llumeureka,

em sembla que vas ser tu qui va penjar l'article sobre la Llibreria Cinc d'Oros, no me'n sortia. Em van dir que havia de copiar el codi però no ho aconseguia. Suposo que ara ja el puc esborrar de la meva pàgina de proves. Em pots dir com puc tenir diverses pàgines de proves obertes? T'agrairé també tot el guiatge que puguis en allò que creguis. De moment, el criteri que segueixo es basa en les meves manies, allò que trobo a faltar i que coneixo.

Gràcies.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola @Keemstrand! qui va penjar el teu article des de la teva pàgina de proves va ser en Leptictidium. Jo, el que vaig fer, un cop creada, va ser incloure-li la infotaula, i omplir-la de contingut a través de "wikidata".

Tu pots reutilitzar la teva pàgina de proves modificant-la, o crear-ne altres, simplement afegint quelcom al final de la url, per exemple un número o un nom. Així, la teva pàgina de proves és Usuari:Keemstrand/proves i podries crear-ne altres com Usuari:Keemstrand/proves2 o Usuari:Keemstrand/proves3 o simplement modificar la primera d'elles.

Per crear l'article nou, un cop el tens a la pàgina de proves, simplement has de posar el nom de la pàgina que vulguis crear a la "finestreta de cerca" de la viquipèdia, i després clicar sobre la lupa, i t'apareixerpa: "Crea la pàgina en aquest wiki: «el nom de la pàg. creada» amb editor de codi o «el nom de la pàg. creada» amb editor visual. Si cliques amb crear amb editor de codi, aleshores pots copiar el codi de la teva pàgina de proves i ja la tens creada. També podries crear-la directament com a pàgina original a la viquièdia, bé amb editor visual o amb editor de codi.

Qualsevol dubte no duptis en consultar, intentaré ajudar-te en allò que pugui, amb molt de gust.

Molta sort amb la teva nova aventura a la Viquipèdia.