Usuari Discussió:Llumeureka

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Fils arxivats: 2013-2014 - 2015-2017

Ymm amical (discussiócontribucions)

Bon dia! Necessitem la teva confirmació del que necessitaràs per a la Viquitrobada:

1). Si necessitaràs una habitació per ambdues nits.

2). Si necessitaràs servei de canguratge.

3). Si tens una al·lèrgia o intolerància, o alguna preferència en el teu menú per als sopars del divendres i dissabte (vegan/vegetarià, confirmar una opció). Viquiprojecte:Viquitrobada 2023/Viquimarató àpats i oci/Inscripcions per al restaurant 9cèntric

4). Per al sopar del dissabte, necessitem que confirmes entre els següents plats: Viquiprojecte:Viquitrobada 2023/Viquimarató àpats i oci/Inscripcions menú del dissabte

Necessitaríem saber aquesta informació entre avui i demà al matí.

Gràcies!

Ymm amical (discussiócontribucions)

Hola!! Necessitem que confirmes les assistències als sopar, si no, entenem que no vindreu i no comptarem amb tu. Gràcies!

Llumeureka (discussiócontribucions)

No podré venir al sopar. At text no es preguntava per l'assistència, sinò per les necessitats i preferències dels que d'assistirien al sopar. Gràcies!

45.15.51.33 (discussiócontribucions)

Hola Llumeureka, t'escric des de la Biblioteca Ca l'Altisent i voldria contactar amb tu per tal de poder fer alguna activitat a la biblioteca sobre la vikipedia i cerca d'informació, especialment dirigida als més joves. Et podria interessar?

En cas que sí t'interessi, pots contactar amb mi al correu de la biblioteca: b.st.climent@diba.cat.

gràcies.

Ok! Em passo per la biblioteca.

Resposta a «Confirmacions Viquitrobada 2023»
Amortres (discussiócontribucions)
Llumeureka (discussiócontribucions)

Gràcies @Amortres! Intentaré participar.

Resposta a «Quinzena de la Qualitat»
Ymm amical (discussiócontribucions)

Hola! Ens agradaria molt convidar-te a la darrera Viquitrobada 2023 al proper 25 de novembre al Prat de Llobregat, organitzada per Amical. Si no ets de la zona, no cal que et preocupis, ja que oferim allotjament per als participants.

Aquesta Viquitrobada promet ser un esdeveniment emocionant i enriquidor, amb oportunitats úniques per aprendre, col·laborar i connectar amb altres entusiastes de Viquipèdia i altres projectes wiki. Hem preparat un programa ric en continguts i activitats perquè puguis gaudir d'una jornada plena d'aprenentatge i intercanvi d'experiències, i a mida que s'apropi la data, anirem actualitzant els detalls per assegurar-nos que tot sigui el més interessant possible. Si vols participar, pots presentar la teva proposta, tens tota l'informació al Programa.

A més de les activitats principals, com els tallers i les xerrades, també tindràs l'oportunitat de conèixer i compartir amb altres membres de la comunitat wiki, fer nous amics i, amb sort, fins i tot col·laborar en projectes interessants.

Si tens alguna pregunta o necessites més informació, no dubtis a contactar-nos. Pots incriure't aquí.

Resposta a «Viquitrobada 2023»
47.61.26.87 (discussiócontribucions)

Bon dia; el Josep Ferré és el meu rebasavi, sóc la Cori i sóc de Reus. M’agradaria parlar amb tu, tinc alguna foto i material intéressant. Si vols contactar-me x mail coridomenech@yahoo.es o al IG corike46.

Salutacions

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola Cori,

Li trasllado la teva petició a l'usuari @Magenri, que a més de ser qui va iniciar l'article de 'Josep Ferré Gendre' a la Viquipèdia, és un reusenc, i especialista i bon coneixedor dels temes relacionats amb Reus.

Salut!

Buzdebe (discussiócontribucions)

Hola, m'he introduit fa molt poc a la wikipèdia arrel del curset Viquicientífiques. Allà ens van recomanar que contactessim amb vostè per ajuda.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola @Buzdebeǃ Sigues benvinguda a aquest món engrescador de la Viquipèdiaǃ Si necessites resoldre qualsevol dubte no dubtis en contactar-me, si i et puc ajudar ho faré amb molt de gust, però, si us plau, no em parlis de vosté ː-) Molta sort en aquesta nova aventura que ja has començatǃ

Ramon


Buzdebe (discussiócontribucions)

Hola, no és que sigui molt productiva com a viquipedista però fa uns mesos vaig traduir una pàgina d'una música anglesa i ara he intentat publicar un article sobre una pedagoga catalana. Tinc també a mig traduir un article sobre un grup de música angles i m'agradaria fer també un article sobre una filòsofa catalana. Com que no tinc activitat habilualment, cada cop que publico alguna cosa ho he de tornar a refrescar tot. No se si aquestes últimes publicacions que he fet seran correctes. Si m'hi pots donar un cop d'ull t'ho agrairé molt.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola @Buzdebe! He fet alguna petita correcció a l'article. L'article està prou be. Crec que només faltaria alguna referència externa, però tampoc n'he trobat.

Buzdebe (discussiócontribucions)

moltes gràcies!! Ara a veure si acabo una traducció que estic fent.

Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia, espere que et vaja tot molt bé. Escolta, tinc un problema amb una plantilla (de fet no en sé gaire de plantilles...) a l'article Pandèmia... Luxemburg. Gràcies per endavant! Que et vaja tot molt bé! Fins ben prompte! Una abraçada i sobretot bon cap de setmana! PS: Gràcies per repassar les meues coses!

Llumeureka (discussiócontribucions)

Fet @Capsot ǃ Encantat de saludar-teǃ

Capsot (discussiócontribucions)

Gràcies! Molt bona faena! Agafant el teu model, he fet un segon gràfic! Fins ben prompte! :)

Docosong (discussiócontribucions)

Bon vespre, si és del teu interès hi ha el Mix'n'match de l'Enciclopèdia de l'Esport Català. A veure si poc a poc, podem anar emparellant els articles així com crear-ne de nous. Aprofito l'avinentesa per felicitar-te per la feinada que fas. Salutacions!

Llumeureka (discussiócontribucions)

Gràcies per la informació Docosong. M'ho miraré. Jo també et felicito per la teva feina. Veig que compartim interesos pel que fa als temes de l'esport i les biblioteques  :-)

Javixu (discussiócontribucions)
Llumeureka (discussiócontribucions)

Ara està be. Veig que ja ho has corregit i exposat motius, i no t'han respost res.

Walden69 (discussiócontribucions)

Quan he intentat pujar el cartell d'una pel·lícula m'he trobat que no he pogut i em surt aquest missatge:

"No teniu permisos per pujar fitxers en aquest wiki. Aquesta acció està restringida a usuaris amb una certa experiència.


Aquest missatge és automàtic. Si penseu que es tracta d'una errada, podeu informar per revisar-lo"

Algú em podria dir que passa ? Que se m'ha bloquejat potser ? Ningú m'ha dit res.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Deu ser un error @Walden69. Potser consulta-ho amb algun administrador. Salutacions!

Keemstrand (discussiócontribucions)

Hola Llumeureka,

em sembla que vas ser tu qui va penjar l'article sobre la Llibreria Cinc d'Oros, no me'n sortia. Em van dir que havia de copiar el codi però no ho aconseguia. Suposo que ara ja el puc esborrar de la meva pàgina de proves. Em pots dir com puc tenir diverses pàgines de proves obertes? T'agrairé també tot el guiatge que puguis en allò que creguis. De moment, el criteri que segueixo es basa en les meves manies, allò que trobo a faltar i que coneixo.

Gràcies.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola @Keemstrand! qui va penjar el teu article des de la teva pàgina de proves va ser en Leptictidium. Jo, el que vaig fer, un cop creada, va ser incloure-li la infotaula, i omplir-la de contingut a través de "wikidata".

Tu pots reutilitzar la teva pàgina de proves modificant-la, o crear-ne altres, simplement afegint quelcom al final de la url, per exemple un número o un nom. Així, la teva pàgina de proves és Usuari:Keemstrand/proves i podries crear-ne altres com Usuari:Keemstrand/proves2 o Usuari:Keemstrand/proves3 o simplement modificar la primera d'elles.

Per crear l'article nou, un cop el tens a la pàgina de proves, simplement has de posar el nom de la pàgina que vulguis crear a la "finestreta de cerca" de la viquipèdia, i després clicar sobre la lupa, i t'apareixerpa: "Crea la pàgina en aquest wiki: «el nom de la pàg. creada» amb editor de codi o «el nom de la pàg. creada» amb editor visual. Si cliques amb crear amb editor de codi, aleshores pots copiar el codi de la teva pàgina de proves i ja la tens creada. També podries crear-la directament com a pàgina original a la viquièdia, bé amb editor visual o amb editor de codi.

Qualsevol dubte no duptis en consultar, intentaré ajudar-te en allò que pugui, amb molt de gust.

Molta sort amb la teva nova aventura a la Viquipèdia.