Usuari Discussió:Llumeureka

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Fils arxivats: 2013-2014 - 2015-2017

Kspriton (discussiócontribucions)

Hola!

Veig que m'has corregit la infotaula de l'article, la qual havia començat a editar d'una manera força experimental. Acabo de descobrir que el tema és més complicat i estudiaré el tema abans de posar-m'hi editar barbàricament. Gràcies!

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola @Kspriton crec que es tracta d'un altre usuari. Salut!

Beusson (discussiócontribucions)

Hola de nou!

He trobat aquest article Upaniṣads que suposo que volies redireccionar a Upanixad, però no està fet i per si de cas, jo tampoc he fet. Ja diràs. Cuida't!

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola @Beusson! I moltes gràcies per l'avís. Vaig fer un copia pega de la plantilla equivocada i ni em vaig adonar... Molta salut!

Resposta a «Upaniṣads»
Karina.Gibert (discussiócontribucions)

Benvolgut Llumeureka, acabo de descobrir que tinc una wiki!!!!! i veig que me l'has feta tu

Doncs moltes gràcies!

He corregit un carrec que ja l'he renovat i he afegit alguns enllaços


Me van convocar fa temps a un projecte per generar continguts de la wiki en catala i amb aixo potser m'animare, ves :-)


Podria contactar amb tu per preguntar-te uns dubtes?

Capsot (discussiócontribucions)

Ep, espere que et vaja tot molt bé. Acabe de fer-li una repassada i uns quants afegitons a l'article sobre Martina Camiade i voldria saber d'on provenen les dades sobre presència/protagonisme a la Unió Europea i tot allò de l'assessorament estranger. Gràcies per endavant. Bona setmana i bon estiu, una abraçada!

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola @Capsot!

Content de saber de tu. Ara mateix m'agafes fent el GR-92. Acabo de fer l'etapa Sitges-Calafell. Uns 23 km. caminant. Si no vaig errat, crec que la ref. del final del paràgraf indica la font. Procedeix de l'informe de nominació com a membre de l'IEC, desenvolupat perBecat i Rajaut, Joan «Martina Camiade Boyer». Publicacions de l'IEC, 2016, pàg. 96-97. Si vaig errat, m'ho dius, i ho repassaré a la tornada. Molta salut!

Llumeureka (discussiócontribucions)

Ah, i gràcies per les modificacions! Molt adients.

Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia! Gràcies Que t'ho passes molt bé doncs. Li llevaré algunes coses que no són adients com aquest costat d'experta europea... He anat demanant per la meua banda i el mínim que et puc dir és que les informacions dels documents de l'IEC no són correctes i personalment em fa feredat pensar en les responsabilitats que s'haurien de tenir a l'hora de publicar informacions a aquest nivell... En fi! De nou que tingues unes molt bones caminades!

Llumeureka (discussiócontribucions)

L'Institut d'Estudis Catalans ės una de les entitats amb mės prestigi acadèmicament parlant al nostre país. El que no vol dir que no pugui equivocar-se, com qualsevol persona o entitat, per molt important que sigui, i en aquest cas, tambė. Si tu dius que ho has esbrinat i tens constància de que no ės aixi, estarà ben feta per part teva la correcció. Molta salut!

Resposta a «Bon dia, algunes preguntes»
KajenCAT (discussiócontribucions)

Bona tarda!

Només informar-li que eliminaré la categoria que li has atorgat a aquest article com "Ciutats del Txad" degut que no és pas una ciutat, sinó una (antiga) regió de Txad. Si no m'equivoco, és l'únic que està errat. Reanomeraré l'article com "Regió de Borkou-Ennedi-Tibesti" per evitar confusions i homogeneïtzar amb la resta de viquipèdies ja que aquests sí que ho aclareixen al títol.


Gràcies!

Llumeureka (discussiócontribucions)

Ok @KajenCAT. Ja està arreglat. Està bé que normalitzis el nom. Salutǃ

Resposta a «Borku-Ennedi-Tibesti»
CbarqueroG (discussiócontribucions)

Bon dia!

No sóc molt destre en lús d'imatges en wikipèdia. Recentmet he observat que havies eliminat una de les dues imatges que havia col·locat en l'entrada de Puig i Torralva, però em fa la sensació que has eliminat la millor, la que es veia més clara, i has deixat la que es veu amb una petita deformitat que fa que al pobre home l'imaginem amb una gran panxa. Per culpa del meu mòbil i de l'angle amb què vaig fer la foto.

Hi hauria forma d'arreglar-ho?

Gràcies de bestreta.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola @CbarqueroG solucionat. Havia deixat la que contenia la infotaula. Ara he canviat la imatge a wikidata i ja tens la que consideraves millor.

Salutǃ

CbarqueroG (discussiócontribucions)

Déu et beneïsca ;)

Resposta a «Puig i Torralva»
Buzdebe (discussiócontribucions)

Hola, m'he introduit fa molt poc a la wikipèdia arrel del curset Viquicientífiques. Allà ens van recomanar que contactessim amb vostè per ajuda.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola @Buzdebeǃ Sigues benvinguda a aquest món engrescador de la Viquipèdiaǃ Si necessites resoldre qualsevol dubte no dubtis en contactar-me, si i et puc ajudar ho faré amb molt de gust, però, si us plau, no em parlis de vosté ː-) Molta sort en aquesta nova aventura que ja has començatǃ

Ramon


Resposta a «Cercant un mentor»
Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia, espere que et vaja tot molt bé. Escolta, tinc un problema amb una plantilla (de fet no en sé gaire de plantilles...) a l'article Pandèmia... Luxemburg. Gràcies per endavant! Que et vaja tot molt bé! Fins ben prompte! Una abraçada i sobretot bon cap de setmana! PS: Gràcies per repassar les meues coses!

Llumeureka (discussiócontribucions)

Fet @Capsot ǃ Encantat de saludar-teǃ

Capsot (discussiócontribucions)

Gràcies! Molt bona faena! Agafant el teu model, he fet un segon gràfic! Fins ben prompte! :)

Resposta a «Bon dia, ajuda amb plantilla!»
Docosong (discussiócontribucions)

Bon vespre, si és del teu interès hi ha el Mix'n'match de l'Enciclopèdia de l'Esport Català. A veure si poc a poc, podem anar emparellant els articles així com crear-ne de nous. Aprofito l'avinentesa per felicitar-te per la feinada que fas. Salutacions!

Llumeureka (discussiócontribucions)

Gràcies per la informació Docosong. M'ho miraré. Jo també et felicito per la teva feina. Veig que compartim interesos pel que fa als temes de l'esport i les biblioteques  :-)

Resposta a «Mix'n'match EEC»
Javixu (discussiócontribucions)
Llumeureka (discussiócontribucions)

Ara està be. Veig que ja ho has corregit i exposat motius, i no t'han respost res.

Resposta a «Infracció de copyright errònia»