Usuari Discussió:Llumeureka

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Fils arxivats: 2013-2014 - 2015-2017

Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia Ramon,

De fet no domine gens el tema de les etiquetes i tampoc gaire el tema de referències que faig de quan en quan però per exemple al que he fet adés m'ha eixit la cosa malament. Pense haver entés que amb allò que m'has posat n'hi ha prou per tindre les taules, doncs m'ho faré mirant la teua discussió per a recordar-me'n. Gràcies a tu també, pel missatge i per la faena que has fet i fas darrere meu i tota la resta. Una abraçada ben bona. Bon estiu, fins ben prompte!

Llumeureka (discussiócontribucions)

Bon Estiu a tu també Capsot!

Resposta a «Bon dia i gràcies!»
Tiputini (discussiócontribucions)

M'estic fent un embolic quan poso el nom de les exposicions, ara les marco amb cometes altes i cursiva , però crec que no és correcte, tu saps quina és la bona manera?

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola @Tiputini!, pel que dius sobre les exposicions, és veritat que hi ha una mica de confussió. Les cursives s'utilitzen fonamentalment per a les publicacions o per a les obres d'un autor. Tot i que, estrictament, però, no són el que es consideraria ortodoxament com a obra d'un autor, es podrien posar cursives, considerant-les, en un determinat sentit, com a obres d'un autor. No et puc dir si hi ha una normativa explícita sobre la qüestió. No crec que posar cometes i cursives estigui malament en aquest cas concret. Tampoc si ho fessis només amb cursives o amb cometes. En qualsevol cas, crec que el més important és que totes les exposicions que citis a l'article estiguin tipografiades de la mateixa manera. Molt cordialment, @Llumeureka.

Resposta a «Xabier Arakistain»
Vulcano (discussiócontribucions)

Apreciat amic he volgut posar les ciutats de naixement i mort d'aquest compositor hi he fet un bunyol. Ho pots arranjar sis plau. T'ho agrairé. @Vulcano

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola @Vulcano! Ja ho he arreglat. Per cert, la font que havies adjuntat a wikidata era molt bona, i la he inclós a l'article com a referència. Content de poder col·laborar amb tu. Una abraçada!

Ramon

Resposta a «Ferdinand Praeger»
Voraviu (discussiócontribucions)
Resposta a «Salvadorencs»
Vulcano (discussiócontribucions)
Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola @Vulcano, la data de defunció que consta a l'article es anterior a la de naixement. Deus haver fet un canvi de numeros... Salut!

Resposta a «Luigi Pecskai»

Presa de decisió «tancament» de la Viquipèdia

1
Toniher (discussiócontribucions)

Com a viquipedista molt actiu m'agradaria poder convidar-te a que puguis donar el teu punt de vista en aquesta presa de decisió. Gràcies!

Resposta a «Presa de decisió «tancament» de la Viquipèdia»
Paucabot (discussiócontribucions)

Esborrada.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Thanks!

Resposta a «Categoria:Pelegrinatge»
Vulcano (discussiócontribucions)

Veig que has afegit a l'arxiu "Maria de Xèrica" la font principal d'on ha sortit. Però com que el de Nielsen ve d'una Viqui suposo que les senyes ortogràfiques són diferents. Per tant t'agrairia que ho arrangessis tal com ha de quedar, i així ja ho sabre per una altra volta. Moltes mercès i salutacions.@Vulcano

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola @Vulcano!

No sé si he entés bé el que em demanes. Crec que et refereixes a que si podria afegir-hi referències a l'article de Riccardo Nielsen. Si és això, ja ho he fet. De fet, és una de les activitats que faig més sovint a la Viquipèdia, segurament a causa de la meva dedicació com a bibliotecari. Intento afegir, quan hi són, les referències més adients i autoritzades als articles que trobo. Una abraçada! Ramon.

Vulcano (discussiócontribucions)

Osti; ha quedat molt bé, però es molt complicat per a mi. Quan torni a copiar d'una Viqui ja t'ho faré saber. Moltes gracies. @Vulcano

Llumeureka (discussiócontribucions)

Sempre és millor afegir referències autoritzades. De vegades no és del tot fàcil esbrinar-hi quines ho són, de vàlides o no. De vegades la mateixa wiki de la qual ho copies no en te de referències. Jo tinc la sort de, com a bibliotecari, coneixer una mica millor les fonts a les quals pots anar a parar. De vegades és impossible trobar fonts vàlides. Quan és així jo prefereixo no crear l'article. Qualsevol cosa que et pugui ajudar o col·laborar no dubtis en fer-m'ho saber. Si puc i en sé, ho faré de molt bon grat. Estem en contacte. Una abraçada!

Resposta a «Riccardo Nielsen»
Voraviu (discussiócontribucions)

Hola Llumeureka, primer de tot agrair-te les correcions a l'article de referència creat avui... tot i que gairebé no m'has deixat temps d'acabar-lo -:)

En segon lloc, he intentat donar d'alta dades a la wikidata i tot i que em queda molt per entendre com funciona, m'ha cridat l'atenció que quan dono d'alta el Gordon de marres com a President de la Unió Caribenya de Futbol, la wikidata m'avisa d'un error que no sé interpretar.

T'agrairia que quan tinguis un moment li donis una mirada.

Moltes gràcies per avançat i disculpa les molèsties.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola @Voraviu! Enhorabona per la teva important tasca a la Viquipedia! El problema que tenies amb l'element "president" era que només és admissible x a organitzacions o similars. Per a Persones, cal posar "Càrrec" i a les hores ja pots posar com a càrrec el de president de la organització que sigui. Ja ho he arreglat. Fes li una ullada, si vols. Salutacions cordials!

Voraviu (discussiócontribucions)

Moltes gràcies i gràcies per les correccions...però t'he canviat el Jack Warner que has posat pel Jack Warner que toca, que és un polític de Trinitat i Tobago. També he tret el Randolph Harrison, doncs tampoc és el que toca. Ho volia deixar en blanc, però no em deixava actualitzar. He deixat només un Randolph a seques a l'espera de corregir-ho...doncs aquí és quan em faig sempre la pregunta, encara sense trobar la resposta, que és la següent: si tinc la certesa absoluta (100%) de que un tal Randolph Harris és el succesor de Gordon Derrick, com el dono d'alta a la wikidata si el personatge encara no hi consta?

http://www.cfufootball.org/index.php/caribbean-cup/9946-randolph-harris-elected-as-cfu-president

El mateix em passa si vull donar d'alta el seu càrrec anterior de secretari general (2004-2012) de la Federació de Futbol d'Antiga i Barbuda...o al menys no ho he sabut trobar.

Gràcies de nou i molt bon dia!


Edito per afegir que he seguit practicant amb la wikidata i per analogia amb la teva alta de President he donat d'alta el càrrec de secretari general de la Antigua and Barbuda Footbal Association...tot i que no estic molt convençut de si ho he fet bé del tot.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola de nou @Voraviu! A la primera qüestió, sobre un element nou que no existeix a wikidata, per ex. Randolph Harris, si estàs del tot segur, el que hauries de fer és anar a wikidata i clicar a l'opcio "crea un element nou", i aleshores t assegurés ben bé de que no existeix a wikidata cercant-l'ho, i si es així el pots crear tu mateix. De la mateixa manera, si existeix a wikidata, però en altre idioma i no en català, pots afegir el nom a l'etiqueta en català, encara que sigui el mateix en tots els idiomes i aleshores no sortiran els llapissos que surten quan no hi és element en català.


Prova tu mateix de crear l'element nou a wikidata. Clicant a "crear un element nou" (opcio a la columna esquerra de wikidata). Si no te n surts ja t ajudo.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Quan a la segona qüestuó crec que està bé. Ara el que caldria és anar a l'item de wikidata de "Antigua and Barbuda Football Association ", per exemple a través de l'infotaula de Gordon Derrick, (veus que hi ha un petit llàpis -com t'he comentat més amunt- això vol dir que no té etiqueta en català) i des d'allà a través de clicar a "modifica" afegir l'etiqueta en català de: "Associació de Futbol d'Atigua y Barbuda" i aleshores veuràs que desapareixerà el llàpis. Prova-ho de fer tu mateix. Qualsevol dubte, si puc i en sé t'ajudo.

Voraviu (discussiócontribucions)

Ara anava a donar d'alta el Randolph Harris. Em sembla clar que al camp 'etiqueta' haig de tornar a posar Randolph Harris, però no tinc clar si al camp 'descripció' hauria de posar 'dirigent esportiu caribeny' per exemple, o bé 'President CFU' o 'President Unió Caribenya de Futbol'. Abans de tirar pel dret..esperaré la teva opinió.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Pots posar el que vulguis, però és millor una descripció molt sencilla, curta i descriptiva, doncs, apareixerà al costat del número de wikidata de l'article de la viquipèdia. Jo potser posaria "dirigent esportiu caribeny", però tu mateix. Només pensa que ha de ser una descripció molt bàsica i curta, encara que significativa.

Voraviu (discussiócontribucions)

Ok, gràcies!

Resposta a «Wikidata Gordon Derrick»
AlvarezGomez (discussiócontribucions)

Gràcies per millorar-lo el passat 10 de desembre. Merci!

Resposta a «Manuel Moll i Salord»