Usuari Discussió:Llumeureka

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Fils arxivats: 2013-2014 - 2015-2017

Voraviu (discussiócontribucions)

Hola Llumeureka, primer de tot agrair-te les correcions a l'article de referència creat avui... tot i que gairebé no m'has deixat temps d'acabar-lo -:)

En segon lloc, he intentat donar d'alta dades a la wikidata i tot i que em queda molt per entendre com funciona, m'ha cridat l'atenció que quan dono d'alta el Gordon de marres com a President de la Unió Caribenya de Futbol, la wikidata m'avisa d'un error que no sé interpretar.

T'agrairia que quan tinguis un moment li donis una mirada.

Moltes gràcies per avançat i disculpa les molèsties.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola @Voraviu! Enhorabona per la teva important tasca a la Viquipedia! El problema que tenies amb l'element "president" era que només és admissible x a organitzacions o similars. Per a Persones, cal posar "Càrrec" i a les hores ja pots posar com a càrrec el de president de la organització que sigui. Ja ho he arreglat. Fes li una ullada, si vols. Salutacions cordials!

Voraviu (discussiócontribucions)

Moltes gràcies i gràcies per les correccions...però t'he canviat el Jack Warner que has posat pel Jack Warner que toca, que és un polític de Trinitat i Tobago. També he tret el Randolph Harrison, doncs tampoc és el que toca. Ho volia deixar en blanc, però no em deixava actualitzar. He deixat només un Randolph a seques a l'espera de corregir-ho...doncs aquí és quan em faig sempre la pregunta, encara sense trobar la resposta, que és la següent: si tinc la certesa absoluta (100%) de que un tal Randolph Harris és el succesor de Gordon Derrick, com el dono d'alta a la wikidata si el personatge encara no hi consta?

http://www.cfufootball.org/index.php/caribbean-cup/9946-randolph-harris-elected-as-cfu-president

El mateix em passa si vull donar d'alta el seu càrrec anterior de secretari general (2004-2012) de la Federació de Futbol d'Antiga i Barbuda...o al menys no ho he sabut trobar.

Gràcies de nou i molt bon dia!


Edito per afegir que he seguit practicant amb la wikidata i per analogia amb la teva alta de President he donat d'alta el càrrec de secretari general de la Antigua and Barbuda Footbal Association...tot i que no estic molt convençut de si ho he fet bé del tot.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola de nou @Voraviu! A la primera qüestió, sobre un element nou que no existeix a wikidata, per ex. Randolph Harris, si estàs del tot segur, el que hauries de fer és anar a wikidata i clicar a l'opcio "crea un element nou", i aleshores t assegurés ben bé de que no existeix a wikidata cercant-l'ho, i si es així el pots crear tu mateix. De la mateixa manera, si existeix a wikidata, però en altre idioma i no en català, pots afegir el nom a l'etiqueta en català, encara que sigui el mateix en tots els idiomes i aleshores no sortiran els llapissos que surten quan no hi és element en català.


Prova tu mateix de crear l'element nou a wikidata. Clicant a "crear un element nou" (opcio a la columna esquerra de wikidata). Si no te n surts ja t ajudo.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Quan a la segona qüestuó crec que està bé. Ara el que caldria és anar a l'item de wikidata de "Antigua and Barbuda Football Association ", per exemple a través de l'infotaula de Gordon Derrick, (veus que hi ha un petit llàpis -com t'he comentat més amunt- això vol dir que no té etiqueta en català) i des d'allà a través de clicar a "modifica" afegir l'etiqueta en català de: "Associació de Futbol d'Atigua y Barbuda" i aleshores veuràs que desapareixerà el llàpis. Prova-ho de fer tu mateix. Qualsevol dubte, si puc i en sé t'ajudo.

Voraviu (discussiócontribucions)

Ara anava a donar d'alta el Randolph Harris. Em sembla clar que al camp 'etiqueta' haig de tornar a posar Randolph Harris, però no tinc clar si al camp 'descripció' hauria de posar 'dirigent esportiu caribeny' per exemple, o bé 'President CFU' o 'President Unió Caribenya de Futbol'. Abans de tirar pel dret..esperaré la teva opinió.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Pots posar el que vulguis, però és millor una descripció molt sencilla, curta i descriptiva, doncs, apareixerà al costat del número de wikidata de l'article de la viquipèdia. Jo potser posaria "dirigent esportiu caribeny", però tu mateix. Només pensa que ha de ser una descripció molt bàsica i curta, encara que significativa.

Voraviu (discussiócontribucions)

Ok, gràcies!

Resposta a «Wikidata Gordon Derrick»
AlvarezGomez (discussiócontribucions)

Gràcies per millorar-lo el passat 10 de desembre. Merci!

Resposta a «Manuel Moll i Salord»
Resum per Hienafant

Les dos parts hem arribat a la mateixa conclusió.

Hienafant (discussiócontribucions)
Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola @Hienafant,

Tens raó, ha estat un lapsus. Ja ho he corregit. Gràcies!

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 02:49, 20 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey»

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 03:39, 13 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey»

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 20:41, 29 març 2018 (CEST)

Resposta a «Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey»
Josep Gibert (discussiócontribucions)

{{ping u|llumeureka}} Company, gràcies per completar tan ràpid -el mateix dia- l'article que vem iniciar amb la nova usuària Gemma Sunrise. Ara anava a posar la nota "Editant-se" i em trobo que ja està pràcticament fet. Merci. Ha quedat impressionada d'aquesta mostra de treball col·laboratiu. Josep Gibert 17-03.2018

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola Josep!

De res. Normalment, sempre que puc, vaig fent revisió de les darreres entrades i intento millorar el que hi trobo...

Saluda de part meva a la Gemma i animala a editar més.

Una abraçada!

Resposta a «Phyllis Lambert»
B25es (discussiócontribucions)

Hola. Volia dir-te que encara que Helen Darbishire va estar professora un any a Massachussets, la seva trajectòria la va desenvolupar principalment a Oxford (Anglaterra). De fet, hi va nèixer! No he trovada avans la categoria de professor(e)s a Regne Unit/Anglaterra. Per això hi he ficat la més general "professors".

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola @B25es, molt bona feina la que estas fent amb els darrers articles. Es poden afegir totes les categories que es puguin, però sempre les més concretes possibles. La de professors al Regne Unit ja l'ha afegit un altre usuari. Es podria afegir també per exemple la Categoria:Comandants de l'Orde de l'Imperi Britànic. De nou Felicitats per la feina que fas!

Resposta a «Helen Darbishire»
Maria Fullana de València (discussiócontribucions)

m. fullana

Resposta a «Gràcies a tu!!»
Walden69 (discussiócontribucions)

És veritat. Sembla que a la pàgina d'enllaç, que és la del Premi Nacional d'Investigació, figurava com a José María i no com a Jesús María. Ja he corregit l'errada. Gràcies, no me n'havia adonat.Walden69 (disc.) 23:06, 3 feb 2018 (CET)

Resposta a «Prieto Valtueña»