Usuari Discussió:Llumeureka

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Fils arxivats: 2013-2014 - 2015-2017

Flamenc (discussiócontribucions)

En occità es diuen escota sense L

Llumeureka (discussiócontribucions)

Disculpa Frank. Ho desconeixia.

Resposta a «Escota»
Riumors21 (discussiócontribucions)

Bona nit. He creat una nova pàgina d'un avantpassat meu: l'arquitecte Carles Gauran i Casals (1816-1886)i he pogut posar diferents imatges jpg, però no em deixa posar la seva foto. Com és això? Com s'ha de fer per posar la foto del personatge? Gràcies.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola @Riumors21, primer de tot has de penjar la fotografia a la web wikimedia commons. Després de registrar-te, la afegeixes, i la alliberes, seguint les instruccions, i posteriorment, un cop afegida ja la pots repescar i afegir-la a la pàgina de la Viquipèdia.

Salut!

Riumors21 (discussiócontribucions)

Moltes gràcies ja he pogut posar la foto. Ara em demanen que citi les fons d'informació. Al començament de cada apartat surt "citació" que clicant s'obre una finestra, però a partir d'aquí no se com escriure-hi les fons utilitzades. Gràcies per endavant.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Ės imprescindible que citis les referencies i bibliografia autoritzada utilitzades per confirmar el text afegit al final de cada paràgraf.

Riumors21 (discussiócontribucions)

I com es fa? Com una nota al peu de cada paràgraf? Em pots indicar algun exemple?

Llumeureka (discussiócontribucions)

Si escrius amb l'editor visual, et situes al final del paràgraf, i cliques sobre la icona de "Cita" que hi apareix a la part superior, i l'omples de forma automàtica o manual, ja sigui com a publicació o lloc web o llibre. Intenta-ho.

Riumors21 (discussiócontribucions)

Gràcies perfecte. Ara m'agradaria saber quan es treuran els avisos de que "falten referencies" o que "aquest treball no es enciclopèdic"?

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hauries de contactar amb l'administrador que t'ho ha posat, en @Paucabot

Resposta a «Cercant un mentor»
IreneValle (discussiócontribucions)

Hola, bon dia! Sóc IreneValle i estic fent articles sobre pianistes catalans joves. En tinc a la meva secció de proves un sobre el pianista Carles Marigó, per si poguessis dir-me si així estaria bé per penjar-lo o caldria encara afegir més cites o modificar alguna cosa.

Moltes gràcies per la teva atenció.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola @IreneValle! No et dic benvinguda perquè ja has escrit fa temps, tot i que no massa a la Viquipèdia.


M'ho miro i et dic alguna cosa.


Ramon

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola de nou Irene!

Veig que en l'article, tot i que està bastant bé, caldria retocar algunes cosetes.

La primera de les referències (http://www.carlesmarigo.com/cat/) no serveix com a tal, ja que és la web personal de l'autor. Si de cas es podria encabir en un apartat de: == Enllaços externs == , per sota de l'apartat de: == Referències ==.

Les referències a la informació de la viquipèdia acostumen a posar-se després del punt final del paràgraf i no abans.

Una altra referència acceptable seria també aquesta: https://www.blanesaldia.com/blanes/31312-el-cicle-musica-a-lesperanca-acull-dema-un-concert-del-pianista-carles-marigo/

Pel que fa als projectes de l'autor no he trobat cap referència, podrien haber dubtes sobre la seva admissibilitat...


Molts ànims amb tot plegat Irene! I felicitats per col·laborar amb el projecte de la Viquipèdia!

Qualsevol dubte que necessitis m'ho dius, i si puc t'ajudaré.

Per cert, podries omplir ni que fos amb dues línies de presentació, la teva pàgina d'usuari, i així no quedaria en vermell...

Ramon

IreneValle (discussiócontribucions)

Hola, Ramón;


Gràcies per la teva amable resposta. Tot i que amb mesos de retard, he seguit els teus consells. Per part meva ja no tinc res més que afegir o modificar a aquest article, per tant, em podries dir si ja està a punt per poder crear una pàgina nova?


Moltes gràcies de nou, i bon any :)

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola @IreneValle, ha millorat força. Jo crec que ja es podria penjar, tot i que potser afegiria alguna referència més al primer dels paràgrafs. Després caldria posar les categories i la Infotaula. Si vols, quan ho pengis em fas un avis, i t'ho acabo de mirar i afegir el que calgui. Salut!

Ramon

IreneValle (discussiócontribucions)

Fet!

Moltíssimes gràcies per tot, Ramon

Llumeureka (discussiócontribucions)

OK! Molt be @IreneValle!

He afegit categories, he posat una ordenació del nom, i he afegit també registres d'autoritat...

Que tinguis molt bon any!

Ramon

Resposta a «Cercant un mentor»
Amortres (discussiócontribucions)

És el temps del manteniment

Salut! Com cada any per aquestes dates, arriba la Gran Quinzena Anual de la Qualitat, quan dediquem un temps a corregir incidències en els articles. Si no ho has fet ja, et convido a que passis per la pàgina de coordinació del projecte i vegis quines tasques es poden fer. Moltes gràcies i una abraçada!

Resposta a «És el temps del manteniment»
Mmanso4 (discussiócontribucions)

Bon dia, sóc Mmanso4 i estic escrivint una entrada nova sobre els Nanos Vells de Tarragona, és el meu primer article a la Viquipèdia i tot i haver-me llegit les normes vaig una mica perduda. M'agradaria si pot ser que poguessis fer un cop d'ull a l'article que tinc a la meva secció de proves ja que el meu objectiu seria arribar a publicar-lo.

Moltes gràcies

Llumeureka (discussiócontribucions)

Benvinguda a la Viquipèdia @Mmanso4 !

M'ho miro i et dic quelcom...

Llumeureka (discussiócontribucions)

M'ho he mirat una mica i veig algunes cosetes que caldria millorar. Hi ha alguns paràgrafs que has traslladat literalment de les referencies. Caldria simplificar una mica, canviant la literalitat amb paraules teves. I evitar utilitzar com a referència la pàgina de l associació. Molta sort!

Mmanso4 (discussiócontribucions)

Hola, he estat canviant coses i he afegit més referències a l'article, citant totes les fonts (notícies, web de l'ajuntament, de l'associació...) d'on he obtingut la informació i he simplificat l'entrada posant amb paraules meves el que anava trobant. Si hi poguessis fer un cop d'ull per veure què et sembla ara l'article i quines coses més hauria de canviar per tal de poder publicar-lo, estaria molt agraïda.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Crec que està molt millor. Potser encara caldria simplificar una mica més...

Resposta a «Entrada Nanos Vells de Tarragona»
Anna maria batalla (discussiócontribucions)

Referent a la pàgina de la Cristina Fernández Pereda que vaig publicar el 27 d'abril de 2019, veig una persona, que pot ser Isabel Pellejero Usón, l' autora d'una novel.la publicada fa poc, titulada "Puerta a ningún sitio" m'ha fet una aclariment dient que el segón cognom de la Cristina Fernández és PEREIRA i no Pereda tal i com consta en els documents de l'arxiu i en l'acta de l'execució, em demana que ho canvii, però no m'aporta cap referència. No m'hi puc posar en contacte perquè "Isalapelle" és anònima...com ho faig?

Llumeureka (discussiócontribucions)

Benvolguda @Anna maria batalla, com bé dius, caldria aportar referències als canvis efectuats. Si tens dubtes o problemes sobre aquest tema pots possar-te en contacte amb algun dels administradors de la Viquipèdia (Viquipèdia:Administradors). Potser et donen un altre punt de vista o altra solució. Moltes felicitats per la teva contribució a la Viquipèdia! I molta salut!

Resposta a «Cristina Fernandez Pereda»
Capsot (discussiócontribucions)

Bona nit campio'. Espere que et vaja tot molt bé. Sé que encara no t'has apuntat a la Viquitrobada d'enguany i espere que hi podràs assistir. Em faria molt de goig que pogueres vindre! Molt bona nit i excel.lent cap de setmana! Fins ben prompte, una abraçada ben bona Ramon! Claudi/Capsot

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola Claudi@Capsot! Tot i que em faria força il·lusió poder-hi participar, a hores d'ara company no puc confirmar-ho. Aquestes dates ho tinc bastant complicat, però per poc que pugui intentaré despaçar-me a Elna. És un lloc emblemàtic de la Catalunya Nord, i no ho conec pas. Un bon lloc per celebrar el XXé aniversari de la Viquipèdia. Moltes gràcies per enrecordar-te! I molta salut! Ramon

Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia! Molt bé, tant de bo pugues fer-ho! Molta salut per a tu també i tots els teus! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon vespre homenot!»
Capsot (discussiócontribucions)

Molt bon dia campio'.

Espere que et vaja tot molt bé a tu i tots els teus durant aquesta temporada molt complicada. De nou gràcies per passar a darrere meu per millorar les coses que a voltes deixe massa inacabades! Supose que ja hauràs votat, però si no ho has fet trobe que ho hauries de fer. Vaig deixar un missatge a la Taverna ahir amb un enllaç que pot ajudar a visualitzar quins candidats em semblen més adequats. I sobretot t'envie una enorme abraçada agraint-te una vegada més la teua gran faena incansable! Molt bona setmana i un excel.lent estiu! Fins ben prompte! Claudi/Capsot

Llumeureka (discussiócontribucions)

Moltes gràcies @Capsot pel recordatori. Ja he votat seguint les teves indicacions que m'han ajudat en les preferències.

Salut!

Ramon/Llumeureka

Resposta a «Bon dia Ramon!»
Jordi escarre (discussiócontribucions)

Volia donar-te les gràcies per les edicions a Max Gaines. L'estava traduint, pensava que estava a la meva pàgina de proves i l'he penjada sense ser-ne conscient. Moltes gràcies, salutacions.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Gràcies a tu @Jordi escarreǃ Molt bona feina la teva a la Viquipèdia. Felicitatsǃ

Ramon

Resposta a «Max Gaines»
Anna maria batalla (discussiócontribucions)

Moltes gràcies Llumeureka (Ramón de nom, no?) per les teves correcions i aportacions, hi ha coses que encara no domino gaire del programa. Veig que algú ha afegit a la infotaula que la ocupació era escriptora. Error, la Ramona Soldevila NO ERA ESCRIPTORA, en absolut!!, era distribuïdora de premsa i ocasionalment va col.laborar de corresponsal a la Vanguardia, però no és correcte la definició de escriptora com a ocupació....Ho pots modificar si et plau? gràcies

Llumeureka (discussiócontribucions)
Anna maria batalla (discussiócontribucions)

Gràcies, no sé com es fa perquè quedin "en blau" els enllaços a la infotaula...(em queda molt per aprendre de la tècnica de l'edició, i llegir les instruccions després de la feinada d'investigació de l'artícle, m'atabala...algún dia ho haure de fer!!!

Resposta a «Ramona Soldevila Cirés»