Usuari Discussió:Javixu

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Proposta d'esborrament de la pàgina «Ricard Balanzá Martínez»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Ricard Balanzá Martínez», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 10:36, 9 juny 2018 (CEST)

Hola, el teu article tenia algunes imperfeccions, normals al meu parer per una primera contribució. He fet uns canvis i aportacions, que per a mi, fan l'article admissible i he votat contra l'esborrament. Espero que no et desmotivi per continuar contribuint. Seria bo si tinguessim una foto sense drets d'autors de l'artista per il·lustrar-lo. Si tens qüestions o vols ajuda per a articles nous, pots comptar amb mi.--Flamenc (disc.) 14:56, 15 juny 2018 (CEST)

Marina Puche[modifica]

Bona vesprada, Javixu. Dius que el segon cognom és Fabuel. Tindries alguna referència que diga que és Marina Puche Fabuel i no Marina Puche Faubel?. La reversió va ser perquè no s'aportava cap referència. L'article el va iniciar @TaronjaSatsuma: aixina que el cride a vore què n'opina. Salut!--Carles (enraonem) 20:59, 27 nov 2019 (CET)

@CarlesMartin: a la teua pàgina de discussió he deixat tres referències. Les pose de nou ací:

També es podria trobar al catàleg "Els Puche. Arrels de Falles" editat pel Museu Faller de València

I tot i no ser una font escrita he consultat amb la pròpia Marina també.

Perfecte, Javixu. Ja he canviat el títol de l'article (tu també podies, hi ha una pestanya "Reanomena" a dalt, al costat de "Mostra l'historial"). Per cert, aprofite per felicitar-te per la teua feina relacionada amb artistes fallers!. Salut!.--Carles (enraonem) 22:56, 27 nov 2019 (CET)
Conforme amb tot.--TaronjaSatsuma (disc.) 09:18, 28 nov 2019 (CET)

Noms[modifica]

Hola Xavi. Continuem amb l'article de Marina Puche. He vist que tant Julià com Pepe apareixen al cos de l'article amb el nom en les formes valencianes i castellanes. Estaria bé delimitar un únic criteri per a no tindre duplicitats. Normalment s'ha decidit deixar el nom valencià "quan existix" (cas Regí Mas). No sé què en penses tu, quin creus que seria el millor criteri.--TaronjaSatsuma (disc.) 12:05, 27 des 2019 (CET)

Hola Francesc. No tinc clar el criteri que s'utilitza a Viquipèdia, però sóc partidari d'emprar el nom amb el que la persona s'identifica. En el cas de Pepe Puche em sembla artificial 'Josep', però m'adaptaré als criteris que es gasten per ací.

Usuari autopatrullat[modifica]

Wikipedia Autopatrolled.svg

Apreciat company/a, via una petició prèvia heu estat marcat com a usuari autopatrullat. Pau Cabot · Discussió 14:05, 30 des 2019 (CET)

Moltes gràcies @Paucabot:! ;)