Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Imatge de Miklós Radnóti

3
Resum per Paucabot

Sempre millor a WD

Desesser (discussiócontribucions)

Hola, Pau. En la infotaula de l'article sobre Miklós Radnóti, creat fa poc, vaig canviar localment la imatge que venia de WD per una altra que em pareix molt més escaient, sense comptar que la de WD ja figura en la galeria que hi ha al peu de l'article, i així se n'evitava la repetició. Ho vaig fer així, en lloc de canviar-la en WD, perquè vaig pensar que si en altres wikis (no en totes) s'estimen més la imatge de l'escultura, tot i tenir disponibles fotos d'aquest escriptor, ja s'ho faran. Però ara veig que ho has modificat, desfent l'opció que jo havia pres, i m'agradaria saber si ho has fet per algun motiu de pes, o simplement per simplificar l'etiqueta, sense adonar-te que això canviava la imatge. Si fos això darrer, em faria feliç tornar a l'estat anterior, si no hi tens inconvenient.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Desesser. La meva primera opció seria canviar la imatge a WD i així se'n beneficiaria tothom. Crec que hem de tendir cap aquí pel motiu que et dic i també perquè això simplifica el codi de l'infotaula.

Ara, si, tot i la meva explicació, no hi estàs d'acord i/o vols desfer la meva edició, no m'hi oposaré.

Desesser (discussiócontribucions)

Jo també crec que l'opció que tu dius és la més bona, però de vegades em costa una mica fer canvis que no són indiscutibles i que poden no ser del gust de tothom, sobretot si tenen efectes globals. En fi, ho canvie a WD, i a veure què passa.