Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Prosselloe (discussiócontribucions)

Bon vespre Pau.

He pogut comprovar que a aquesta pàgina s'ha esborrat la taula amb el llistat dels diferents directors del centre, cosa que, per exemple, també tenen a la de l'IES Ramon Llull i ningú l'ha esborrada.

Quin és el motiu?

Moltes gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon vespre. Per començar, la llista del Guillem Sagrera no tenia referències. També has de tenir en compte que coses que ens pensam que són equivalents, de vegades, no ho són. Per acabar, recoman la lectura de en:Wikipedia:Other stuff exists i d'Usuari:Paucabot/Alerta.

Prosselloe (discussiócontribucions)

Bon dia Pau.

Perdona que ho hagi contestant abans, però encara que rebia correus electrònics dels teus avisos, des del mòbil no els podia veure.

Soc molt conscient de que al meu cas com a professor i exalumne de l'IES Guillem Sagrera, hi podria haver un possible conflicte d'interessos, però en tot moment he intentat ser objectiu. He revisat l'article que m'has suggerit i em sembla que no he violat cap de les restriccions. Si trobes que no és així, fes-m’ho saber.

La pàgina que he creat, per iniciativa pròpia i sense rebre cap instrucció per part de la direcció del centre, intenta incorporar a la enciclopèdia un centre educatiu públic, que com pots suposar en cap cas he pretengut fer-ne propaganda, pel que han passat millers d'estudiants i centenars de professors en els seus 40 anys d'existència, que han tengut o tenen una contribució importat a la comunitat balear.

Moltes gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Entenc el que em dius, però no hauries d'haver editat aquest article. Per molt que pensis que ho fas de manera objectiva, tots tenim un biaix. És per això que no es recomana editar en articles en què tenguem conflicte d'interessos.

En tot cas, mira de tenir en compte aquest fet en les teves properes edicions i, sobretot, deixa d'editar aquest article.

Si tens més dubtes, demana el que faci falta.