Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Salta a la navegació Salta a la cerca
Resum per Kette~cawiki

Fonts fiables

185.96.235.42 ha amagat aquest apunt (historial)
CbarqueroG (discussiócontribucions)

Bon dia:

Li escric en relació a l'article sobre Leopold Trenor. Sobre les dues modificacions que em proposa, entenc la primera en el sentit que el desig de la família no és motiu suficient per a eliminar l'accent del cognom. De fet, en un principi jo l'havia col·locat, però en observar que no hi havia fotos disponibles de l'escriptor, vaig contactar amb la família per facebook i ells me'n facilitaren una a condició que s'eliminara l'accent. Entenc, però, que aquest desig no és un motiu seriós per a introduir canvis en la wikipedia. En eixe sentit, miraré de convéncer-los i que em deixen mantenir la fotografia, que pense que és ben interessant.

Sobre la segona qüestió, la carència de referències, no hi estic pas d'acord. Opine que l'article té referències a quatre articles i publicacions i dos enllaços a fonts externes. No és prou per a un article que no arriba a les mil paraules? No entenc a què es refereix quan diu que no hi ha ni una referència.

Gràcies i bona nit.

Carles

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Els enllaços són complementaris, no serveixen per referenciar un article si no es contextualitzen, es a dir, cal dir quina part del text es basa en determinada part d'un llibre, una revista, un lloc web... Per veure com fer-ho consulteu Viquipèdia:Citau les fonts, penso que s'explica molt bé, ja sigui editant amb l'editor visual o amb codi wiki. En quan a la primera part, l'accent, trobo que fora bo, obrir un tema de debat a la pàgina de discussió de l'article, hi ha un article que parla del seu cosí, Tomás Trénor Palavicino que porta l'accent tancat. Heu obert un tema interessant, a veure si algú pot aportar res més que porti a un consens.

Altre tema és la fotografia, un cop pujada a Commons ja no teniu cap dret sobre ella, està «alliberada» amb la vostra publicació quan heu dit que era un «treball propi» i heu acceptat la llicència amb que es publica. Ara ja forma part, també, de Wikidata, per això es mostra a la infotaula.