Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Resum per Kette~cawiki

Conflicte d'edicions

Sabate Cadenas (discussiócontribucions)

Bones,

Soc nou a la viquipedia i he tingut un petit problema quan estava editant l'article d'Elisabeth Bik. Havia afegit un parell de referencies i quan volia guardar-les m'ha mostrat el conflicte d'edicions amb vosaltres i he perdut els canvis. Com ho puc fer la propera vegada perquè no em passi?

Gracies ;)

Jaumellecha (discussiócontribucions)

Jo acostumo a fer dues coses per evitar això. La primera és fer l'article a la pàgina de proves d'usuari (en el teu cas seria -> Usuari:Sabate_Cadenas/proves), i quan hagis finalitzat, ho copies tot i l'enganxes a la pàgina bona (en la pàgina de proves ningú et ficarà el nas, ja que és con una zona privada teva). Una altra opció que faig, és que quan edito directament, al principi de l'article enganxo la plantilla -> {{inacabat}},

i quan hagis finalitzat l'article, la treus (ve a ser com el cartell de "no molesteu"). Fent això, evites que algú editi el teu article mentre el fas i causi un conflicte d'edicions (això no serveix per als bots que van corregint articles automàticament... ells van fent i no miren res!! )

Jaumellecha (discussiócontribucions)

Per cert, en el cas que et torni a passar el conflicte d'edicions, encara pots recuperar coses abans de guardar. Si vas baixant, veuràs l'edició actual, més avall les modificacions de l'altre persona, i abaix de tot les teves modificacions. Allí podràs copiar les teves coses abans de guardar i després tornes a editar i enganxar-lo.

Sabate Cadenas (discussiócontribucions)

Genial, m'ho apunto! Moltes gracies ;)

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola a tots. La plantilla que comenta en Jaume avisa que un article s'està elaborant però pot estar en un article durant uns dies el que no evitarà què si algú revisa l'article l'editi. Hi ha una altre plantilla més puntual: Plantilla:Editant i que, en veure-la, intentem no fer res, Aquesta plantilla es pot inserir durant un temps curt.