Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

Hi trobam una explicació

Voraviu (discussiócontribucions)

Bon dia @Paucabot

Abans-d'ahir, 30 de març de 2020, vaig crear l'article Encefalitis japonesa. Avui he repassat la informació de la pàgina i a les estadístiques de visites hi figuren 20 visites del dia 27 de març. Es tracta d'alguna cosa que desconec o estaríem davant d'un fenomen paranormal? :)

També m'he fixat que a les estadístiques de l'historial hi consta aquest error a WD: Falta la descripció del llenguatge ca

M'he fixat que aquest error també surt als tres o quatres darrers articles que he creat: Vaccí de l'encefalitis japonesa, Louis Joseph Alcide Railliet, Dirofilaria immitis per exemple, però no sé veure què està malament a la wikidata.

Gràcies,

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola, Voraviu.

Les estadístiques són degudes a que l'article es va crear el 27 de març i el mateix dia es va esborrar. Supòs que devien ser proves.

Respecte dels errors, jo diria que ja estan solventats i que aquesta pàgina no està actualitzada.

Voraviu (discussiócontribucions)

Bromes a banda...ja m'imaginava que seria culpa meva...

el cas és que vaig tenir un parell de dies l'article pràcticament fet a la pàgina de proves... i quan vaig voler continuar-lo... la pàgina estava penjada. Blocada totalment. Ni edició visual ni edició de codi i un avís de Wikipedia que no recordo el que deia.

Vaig tornar a crear la pàgina de proves salvant tot el que vaig poder de la pàgina penjada. No sóc conscient d'haver creat l’article, però no m'estranyaria que ho hagués fet durant el minuts de ràbia que vaig passar insultant la incidència.

Moltes gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

No, no vares ser tu. Va ser un altre usuari.

Voraviu (discussiócontribucions)

Ah... em deixes més tranquil. Ja estava a punt de posar les meves neurones en quarantena.

Gràcies,

Tema resolt.