Tema de Usuari Discussió:Papapep

Jusepet (discussiócontribucions)

Bon dia Papapep, primer de tot aclarir-te que jo no em vaig fer la meva entrada a la viquipèdia, jo no ho hauria fet pas, sinó que un bon dia me la vaig trobar feta, i llavors el que vaig fer va ser ajustar algunes coses o perfilar-les millor, respectant sempre l'estructura i el redactat de qui havia fet l'entrada. Després el que he anat fent un parell de vegades l'any és actualitzat el llistat d'exposicions i de publicacions, amb ISBN o Dip leg. quan n'hi havia. És el que vaig fer abans d'ahir, i llavors també vaig afegir a baix de tot els links del Diccionari d'historiadors de l'art català, valencià i balear, i el de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, perquè completaven millor les referències que hi havia posades. Si t'he de ser frabc no sabia que no fos recomanable que un mateix s'actualitzés les seves dades, com exposicions i publicacions, sempre comprovables a la xarxa, però a partir d'ara, ja no ho faré. En tot cas ho comunicaré a un gestor.

molt cordialment,

Josep Casamartina i Parassols

Papapep (discussiócontribucions)

Hola, Josep. Doncs com has llegit, no, no és correcte editar un article on un hi està directament implicat, per molt veraç que sigui la informació que s'hi vulgui posar. Gràcies per entendre-ho. Això últim que dius de "ho comunicaré a un gestor" no entenc què vol dir exactament, però jo et diria que si creus que s'han d'actualitzar dades de la teva entrada, facis un tema nou a la pàgina de discussió de l'article, afegint-hi les referències que ho sustentin, i molt probablement algun editor farà les esmenes. Salut.

Jusepet (discussiócontribucions)

perfecte! Passa que no acabo de saber com va això de les pàgines de discusió, m'hi faig bastant embolic... però ho tindré en compte i ho provaré quan pensi que caldria fer alguna actualització. Merci! JCP

Papapep (discussiócontribucions)

Ja ho tens controlat, simplement responent els missatges (en el meu cas concret) aquí com has fet ara, ja fas el fet. Gràcies a tu.

Resposta a «entrada bibliografia i cia»