Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Resum per Kette~cawiki

Sobreescriptura d'article

Larafearless (discussiócontribucions)

Hola, sóc la persona que ha editat la pàgina d’Horizon Zero Dawn. Ja he vist que has revertit la meva contribució i t’he respòs al missatge que m’has deixat en la meva pàgina de discussió. M’agradaria afegir la meva contribució (ja que hi havia molta informació i m’ha costat molt de treball) sense carregar-me la taula. Em podria ajudar? Sóc nova i no sé com va.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola. Com no sé si tenies còpia del text que vas inserir, he fet una copia de tot el contingut la teva pàgina de proves: Usuari:Larafearless/proves. Ara pots anar afegit text a l'article original aprofitant part del que havies inserit. Et deixo un enllaç a la guia per l'editor visual on explica com editar amb l'editor visual, el que utilitzes tu. Torno a oferir-me per si vols resoldre dubtes. Endavant!

Larafearless (discussiócontribucions)

Fet, gràcies per la còpia i per l'ajuda. Torno a disculpar-me.

Larafearless (discussiócontribucions)

Tinc un problema amb les referències. En editar, em surten totes bé, però una vegada publicades la 40 i 41 em surten per davant de la 34 i 35. En l'edició surten bé.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Pensa què el text que hi havia, el que has conservat, ja té les algunes referències. El número de referència no és estàtic, s'assigna per ordre, començant per l'inici de l'article.