Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Tirallongues de Manresa

8
Resum per Paucabot
Pauet54 (discussiócontribucions)

Hola sr.Pau Cabot, acabo de veure com ha esborrat tot el que porto moltes hores treballant, sense avisar, sense donar opció a corregir o millorar, vostè ha escollit les imatges que ha cregut que sobraven i les ha posat com li sembla també.


M'agradaria saber com ho he de fer per que aquesta informació que havia afegit, o una gran part, pogués romandre a la Viquipèdia. Hi havia dues taules amb dades verídiques i demostrables que han sigut eliminades, m'agradaria tenir la possibilitat de referenciar-les, si es que aquest era el problema.


Gràcies, estic disposat a "escoltar" per millorar.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola, Pauet54.

Per començar, heu llegit la política que us he enllaçat a la vostra discussió sobre el conflicte d'interessos?

Pauet54 (discussiócontribucions)

Si, ho he estat llegint i comprenc el CI, però crec que tot el que he afegit és comprovable i verificable, per això comento que m'agradaria tenir la possibilitat de referenciar les taules que havia afegit.


També especificaré, si cal, l'interès en actualitzar aquestes taules. No comprenc perque Castellers de Vilafranca pot tenir unes taules com les que havia creat jo, on es parla dels seus castells històrics i la seva trajectòria i els Tirallongues o alguna altra colla que ho desitgi, no. La única cosa diferent que hi veig és que alguns dels seus castells de la taula, només alguns, estan referenciats.


Agrairia que rebre ajuda per part teva en millorar el que estigui mal fet.

Si pel contrari simplement prefereixes que gent "novata" com jo no passem per aquí a fer edicions doncs també agraeixo la sinceritat,

Paucabot (discussiócontribucions)

La idea és que aquí tothom és benvingut i que falten mans, però, que també hem de vetllar per la neutralitat dels nostres articles i justament tu no ets la persona més indicada per dir si l'article de la teva colla és neutral o no. L'extensió desproporcionada d'un article, per exemple, ens pot donar molta informació sobre qui l'ha escrit. No és la primera vegada que el redactor de l'article d'un equip de futbol de poble posa la llista completa d'entrenadors perquè a l'article del Barça també hi és. Per aquest editor, l'equip de futbol del seu poble mereix tanta cobertura com el Barça (i no hi ha cap mal fe en això, però s'ha de tenir en compte per mirar d'evitar-ho).

A la Viquipèdia, tenim centenars de milers d'articles, però has triat segurament l'únic article que no hauries d'haver triat.

I sí, és possible que d'altres articles també necessitin millorar. Però aquest no és motiu per publicitar també les nostres entitats: Viquipèdia:Com el meu, n'hi ha d'altres.

Gràcies per la teva comprensió.

Pauet54 (discussiócontribucions)

Ostres! com saps que sóc de la colla Tirallongues? de fet no ho sóc, soc casteller d'una altra colla, conec castellers de moltes colles, això és evident, ja has pogut veure que tinc interès en el tema i tinc bons amics a Manresa igual que a Vilafranca o a Terrassa per die un parell més. Crec que la colla manresana pot tenir una actualització decent a la viquipèdia. De fet a la viquipèdia de la meva colla no he afegit res, crec que tenim un bon material i ben explicat, surten tots els primers castells, surten les dates, els caps de colla, etc.. als amics manresans, no tenien ni ben posat l'equip tècnic.


Doncs torno a preguntar, com és que no puc afegir unes taules amb els primers castells de la colla? son els castells que durant la seva trajectòria van marcar moments importants per la colla i per la ciutat, igual que a la meva colla esta afegits, tampoc sóc dels Castellers de Vilafranca.


En resum, no comprenc perquè jutja la meva neutralitat en vers als Tirallongues. No comprenc perquè no sóc neutral. L'extensió desproporcionada realment no ho era tant, la quantitat d'octets potser és deguda a les taules i les imatges pujades, no se com es compta, però és evident que realment no era una actualització desproporcionada.


Torno a preguntar, com ho he de fer per afegir informació bàsica per a una colla castellera?


Gràcies de nou.

Paucabot (discussiócontribucions)
Pauet54 (discussiócontribucions)

Molt bé, ja he estat llegint una estona, analitzant les discussions esmenades, també crec que ha comprés que és un article bo i un article de qualitat. Agraeixo el temps que m'has dedicat, tot i que no amago la meva decepció d'haver perdut tantes hores en va.

Properament tornaré a editar a Tirallongues, crec que no es veu reflectida una idea resumida i enciclopèdica de la colla tal i com està escrita actualment.

Aquesta propera actualització la faré amb més calma i sense tant de detall, intentant ser directe, concís i citant totes les referències a aquestes actualitzacions com toca.


Bon vespre Pau.

Salutacions.

Paucabot (discussiócontribucions)

Jo et recomanaria, tal com diuen les nostres polítiques, que no editassis l'article.

Massa proximitat a una entitat provoca aquestes coses, com que primer escriguis el que saps i després cerquis les fonts, que és una altra de les coses que has fet sense ni tan sols adonar-te'n. No t'estic dient que ho hagis fet amb mala fe, només que has comès els típics errors que cometen les persones que tenen massa proximitat al subjecte de l'article. És per això que tenim les polítiques que tenim, perquè la gent no és conscient de que té un biaix important quan edita sobre temes que li afecten.

Gràcies altre cop per la teva comprensió.