Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Montserrat Bertran i Vallés

3
Resum per Paucabot

Millora d'aquest article

Anna maria batalla (discussiócontribucions)

Bona nit Pau: Tenia l'intenció de fer l'entrada de la pedagoga Montserrat Bertran i Vallés, però he vist que ja estava publicada i tenia el cartellet "d'artícle poc documentat" com que no sé qui la va publicar, m'he permès retocar una mica el text original i afegir referències. No sé si ara et sembla bé o ho hauria de retocar més. També em voldria disculpar(tot i que ja ho vaig fer en el seu moment) per una lleugera enganxada que vam tenir fa un parell d'anys en una discussió en que jo vaig escriure una frase en majuscules i tu et vas pensar que cridava... No, no... em va saber molt greu, es tractava de l'artícle de la Julia Romera Yáñez, que per cert, fa molt poc algú ha tret la fotografia que hi havia de la placa del carrer (feta per mi)...Hi ha algun motiu per retirar la foto? Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola, Anna Maria. Bona feina amb la milllora de l'article. T'hi he posat la plantilla {{CC}} en els paràgrafs on manca referenciar, però ja li he llevat l'avís de manca d'admissibilitat.

Respecte de Julia Romera Yáñez, no passa res. Ni me'n recordava i tots ens equivocam (jo inclòs). Si la imatge a la qual et refereixes és Fitxer:Julia Romera Yánez(1).jpg, vaig ser jo mateix que la vaig llevar de l'article perquè estava duplicada, però ara mateix ja no hi està, per la qual cosa l'he recuperada.

Anna maria batalla (discussiócontribucions)

Moltes gràcies, ara miraré les citacions, cap problema, tot ho he tret dels llibres que anomeno a les referències, en especial d'un estudi de l'historiador tarragoní Antoni Gavaldà. Ja he vist que has recuperat la foto del carrer de la Julia Romera, molt bé, queda més complert...(em va costar trobar aquest carrer de Sta. Coloma)