Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Papapep

galetes a la meva entrada

3
Resum per Papapep

Explicat

Jusepet (discussiócontribucions)

Hola Papapep, crec que jam resoldre el nostre conflicte d'interessos i encara consta la galeta a la meva entrada. D'altra banda del tema que s'assembla massa a un currículum, ja et vaig dir que l'entrada primera no la vaig pas fer jo, sinó que me la vaig trobar feta, i l'únic que havia anat fent era polir-la sense canviar per a res l'estructura, per respectar el criteri de qui havia fet l'entrada.

A la galeta que diu que s'assembla massa a un currículum, diu que refaci el redactat, però si hem quedat que millor que jo no faci cap entrada a la meva pròpia pàgina, doncs no sé què cal fer, francament.

Una abraçada

Josep

Papapep (discussiócontribucions)

Hola,@Jusepet. Les plantilles de manteniment, el que tu anomenes galetes, no tenen destinatari en concret, excepte casos molt puntuals. Aleshores, que l'article s'assembli a un currículum és una característica actual de l'article i ho pot resoldre qualsevol editor, que no tingui conflicte d'interessos, per suposat. Les entrades de la Viquipèdia no tenen propietari, ni tan sols els subjectes en son, pel que és una tasca de tothom i de ningú en concret. Si vols fer la petició a la discussió de la pàgina, potser algú està interessat en esmerçar-ho. Salut.

Jusepet (discussiócontribucions)

merci per l'aclariment Papapep, vaig parlar amb Kippelboy, que em sembla que és qui va fer la primera entrada, i em va dir que s'ho miraria. Salut