Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Culturaactiva

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Hola Pau Cabot@Paucabot, he obert aquest fil de discussió perquè he creat l'article Revolució Digital a Andorra. T'escric perquè voldria saber si podies fer-hi un cop d'ull per mirar si he sigut prou neutral i si algun contingut no s'adequa amb el tema. Aprofitant igualment l'ocasió, volia dir-te que vull modificar de dalt a baix l'article de Globalització a Andorra. Tot l'article està fora de lloc perquè s'hi confon coses, hi ha manca de neutralitat i no és acceptable dins la Viquipèdia. No obstant això, mentre no comenci a editar-lo, voldria posar-hi una plantilla que digués que l'article s'està treballant i, per tant, que ningú hi toqui. Aquesta plantilla sé que existeix però no tinc ni idea de com es diu i per molt que intento trobar el titulat no me'n surto. Gràcies en tot cas.

Paucabot (discussiócontribucions)

La plantilla es diu {{Inacabat}} però només hi ha d'estar un parell de dies (màxim una setmana) i no implica que ningú no ho pugui tocar. Es recomana anar alerta per no crear un conflicte d'edició però els articles no tenen propietaris i tothom hi ha de poder editar.

Si has de fer un canvi total a l'article, millor que primer avisis a la discussió i que, igualment, miris de respectar al màxim la feina dels altres viquipedistes.

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Ok, perfecte. Moltes gràcies. Entenc tot el que dius i és lògic. Guai llavors. I, pel que fa a la revisió del meu article, penses que podries? O voldries ?

Paucabot (discussiócontribucions)

Respecte de l'article que has escrit (Revolució digital a Andorra), necessita diverses millores:

  • El títol ha de ser aquest? Aquesta expressió té referències?
  • Has de posar els enllaços interns necessaris
  • Les referències han d'estar correctament formatades
  • La referenciació està descompensada: molts paràgrafs no tenen cap referència i d'altres estan sobrereferenciats (en tenen cinc o sis)
  • Hi ha referències que conviuen amb peticions de referències.
  • Hi ha articles principals que estan en vermell. Si no tenim l'article, no té sentit posar-hi un enllaç.
Culturaactiva (discussiócontribucions)

Ok, el títol sí, perquè ja "s'ha patentat" en el sentit que existeix la "Revolució Digital" teoritzada amb aquests termes i aquí l'article només fa que dir-nos com és a Andorra. La resta de coses que em dius les modifico doncs. Algunes no les sabia com el tema dels articles principals. Gràcies. Quant tingui les modificacions fetes, t'ho dic.

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Bones @Paucabot,

Acabo d'afegir links i he formatat les referències que he pogut però ho he fet en format anònim perquè tinc desactivat l'edició amb interfície millorada i ara ja no sé com s'activa. Hi ha llocs on no puc posar-hi referències. D'altres és realment necessari totes les referències perquè el text es recolza en cadascuna per elaborar l'explicació.

Llavors:

- Què faig amb les referències?

- Què faig on no puc posar-les?

- Com puc tornar a activar-ho?

Si no et fa res de contestar-ho, t'ho agraeixo. Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)
  • Les referències les has de poder afegint amb l'editor visual i amb el codi.
  • Els llocs on no pots posar referències, són llocs que no es poden verificar amb cap font externa o llocs on tens el problema d'edició que m'has explicat?
  • Si necessites 8 referències per verificar el mateix text, n'hi ha 7 que sobren. Si realment no verifiquen el mateix text, no els has de posar totes juntes sinó cada una al final de la frase que verifiquen.
Culturaactiva (discussiócontribucions)

*No la veritat és que no em surt l'editor visual

*Llavors les reparteixo

*Són llocs que no tenen ara com ara verificabilitat perquè no ha estat publicat enlloc però com a ciutadà andorrà ho sé de primera mà

Paucabot (discussiócontribucions)
  • Si no et surt l'editor visual, pots posar també referències amb l'editor de codi.
  • Les informacions que no puguis referenciar en fonts fiables, encara que ho sàpigues de primera mà com a ciutadà andorrà, s'han d'esborrar, perquè a la Viquipèdia, no feim treballs inèdits.
Culturaactiva (discussiócontribucions)

OK, doncs abans d'esborrar-los miraré de trobar referències, no sé em faré Google de dalt a baix... ^^ gràcies.

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Bé, doncs està tot. Hi ha una referència que no sé per quins motius és en vermell. Gràcies per la revisió que has fet. Ho tinc doncs fet.

Resposta a «Revolució Digital a Andorra»