Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Pàgina «George David Birkhoff»

4
Resum per Paucabot

Millor crear primer l'article i després la redirecció i no al revés.

Ferran Mir (discussiócontribucions)

Hola @Paucabot: Potser m'he precipitat en crear aquesta pàgina. Estic preparant un article per George Birkhoff que és un matemàtic mencionat nombroses vegades a cawiki i que no té article corresponent. Abans de penjar l'article he penjat un reanomenament, perquè el personatge és citat indiferentment amb els dos noms. Veig que l'has esborrat. No hi fa res, quan estigui acabat l'article, tornaré a penjar el reanomenament. Suposo que no hi haurà res que m'ho impedeixi.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Ferran Mir. Les he esborrades perquè apareixien a Especial:Redireccions rompudes. No sabia que estassis a punt de fer l'article. Supòs que, per evitar que passi això, sempre és millor fer l'article abans que les redireccions. En principi no has de tenir cap problema per recrear les redireccions en haver creat l'article. En tot cas, disculpes.

Ferran Mir (discussiócontribucions)

No cal disculpar-se per res: està clar que una redirecció a enlloc, no és tal. I lo lògic és esborrar.ho. Ja t'he dit que em semblava que m'havia precipitat. La veritat és que la obra d'aquest tal Birkhoff és més complexa del que em pensava i estic trigant més del previst en redactar l'article. Quan estigui acabat i penjat ja refarè el redireccionament.

Ferran Mir (discussiócontribucions)