Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Redireccions a Camprodon

9
Resum per Paucabot

Fins aquí hem arribat

Neo Montclar (discussiócontribucions)

Pau, parlem de la página de la Serra de Bestracà. Aquesta pàgina conté una foto, dades i referencies... si generes una redirecció, aquesta informació deixa d'estar visible. Per si et sembla que la redirecció de la Serra de Bestracà aporta més a la comunitat... tu mateix.... quan dius que falten referències, de què? ...i quantes altres pàgines de la viquipèdia que parlen d'elements de la nostra geografia contenen menys informació? ...i tot la feina de les edicions anteriors de gent que ha dedicat temps a documentar fins on han pogut aquell element... amb la redirecció es perd totalment.... i quan s'ha creat la redirecció? ...on es descriuen els motius? ...per que fa referència a una discusió que no existeix! ...dit això, no perdré més temps amb aquest tema. A mi ni em va ni em bé... només intentava aportar quecom positiu... no fer quelcom que deixa de mostrar una informació que altres han dedicat temps... i és útil... a la página de Camprodon no en diu res de la Serra de Bestracà! ...i ja he vist altres redireccions similars a la pàgina de Camprodon... igual que aquesta, sense motius ;) ...vinga, que t'ho passis bé.

Paucabot (discussiócontribucions)

Que t'ho passis molt bé tu també!

Neo Montclar (discussiócontribucions)

La pàgina del Puig Ou també... i tota la informació que conté? ...no val per res? ...quan algú busca informació sobre aquest cim, creus que li anirà molt bé entrar a la página de Camprodon? ...i tu no justifiques les teves redireccions? ...on està la discussió i el consens?

Paucabot (discussiócontribucions)

No deies que no perdries més temps? O bé seguim amb segons quines actituds o bé en parlam, però les dues coses al vegada, no, company.

Neo Montclar (discussiócontribucions)

Per començar, no has estat gaire amable amb el teu comentari final a la meva discussió "Et sembla que ho entens?" Segona, he vist unes quantes pàgines d'elements de geografia rediregits a Camprodon sense motiu! ...només una nota que parla d'una discussió que no existeix... això fa penser que s'ha fet per motius arbitraris... per que noi, les pàgines que has deixat fora de joc, contenen informació que a la pàgina de Camprodon no hi és... llavors? ...no és millor deixar-les i que la gent les pugui anar ampliant? ...quina nosa et fan? ...on és el benefici? ...m'ho expliques? ...i amb qui més ho has decidit? ...on és la discussió? Gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)

El que passa és que has vengut a la Viquipèdia i, sense encomanar-te a ningú has començat a fer i desfer coses així com t'han semblat i, quan se t'ha avisat, has continuat sense escoltar.

T'he recomanat la lectura dels nostres criteris d'admissibilitat, però tu segueixes fent-me preguntes quan abans t'hauries d'informar. Comencem per aquí: has llegit els nostres criteris d'admissibilitat?

Neo Montclar (discussiócontribucions)

Si, i em pots dir on aquestes pàgina no compleixen? ...i tantes altres que tenen una simple frase i au? ...algú va dedicar-hi temps, i tot és anar fent, mica en mica... els avisos que tenien aquestes pagines no tenen cap sentit, per que sí en tenen de referències... et sembla poc l'ICGC? ...no es tracta d'anar sumant entre tots? ...ara em diràs que una redirecció a la pàgina és molt més útil que la informació que contenien aquestes pàgines? ...amb quin criteri? ...amb qui més has arribat al consens de fer-ho així o aixà? ...on és aquesta discusió? ...on és el pla per fer el mateix amb totes les altres pàgines similars de la viquipèdia que tenen tanta o menys informació? Podràs respondre de manera clara? ...o tens ganes de seguir justificant que tens raó per que sí?

Paucabot (discussiócontribucions)

Saps què? no tenc perquè aguantar els teus menyspreus. Fa un bon grapat d'anys que faig feina al projecte perquè m venguis a donar lliçons. Fins aquí hem arribat. Si tornes a fer edicions sense consens, seràs blocat.

Que passis un bon dia.

Neo Montclar (discussiócontribucions)

Menyspreus? ...ets tu qui elimina informació, et pregunto el motiu i m'amenaces de blocar-me? ..això sí que és generar consens, si senyor. Et felicito.