Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

Reutilitzar referències

QuimX (discussiócontribucions)

Bon dia Pau, et comento algunes coses dels articles de La Brigada que estic editant aquests dies. Entenc que aquesta és la via per fer-ho en aquests casos.

En relació a la citació que em demanes de la frase: "Des de llavors, l'activitat de La Brigada com a banda ha estat molt esporàdica", comentar-te que precisament tota l'explicació que ve a continuació al paràgraf ve a desenvolupar aquesta afirmació, aportant les degudes citacions i informació. Per això l'he canviat de lloc: abans estava al final de l'anterior paràgraf (i secció); i ara a l'inici del nou paràgraf, en el qual justament es motiva degudament aquesta afirmació. He considerat que així quedava més entenedor.

La citació que em demanes a l'apartat "Influències" de la infotaula de grup... el cas és que he provat de posar-ne una però no me'n surto. A més a més, em trobo que hauria de posar com a cita algun dels enllaços mateixos que ja apareixen a l'article. Es poden duplicar enllaços?

Gràcies i seguim!

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola, Quim.

Per a reutilitzar referències, has d'usar d'usar l'opció Reutilitza que t'apareix en l'editor visual quan li dius que vols afegir una cita. Això et serveix per a les dues demandes que em feies.