Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Philmusical (discussiócontribucions)

Hola Pau. Acaba de fotre'm un salt el cor en veure que la meva feina de vora 4 hores d'aquesta tarda se n'ha anat en orris. Em sap greu haver-te donat feina i demano disculpes si no estic a l'alçada. De fet, estic descobrint a poc a poc com funciona la viquipèdia i miro d'esmerçar-m'hi, per això contacto amb tu.

Tinc un parell de maldecaps que suposo que tu em sabràs resoldre àgilment:

1- Acabo d'afegir dues citacions que em demanava un altre usuari. La informació de tots dos paràgrafs pertany a un llibre que ja estava referenciat. Ara hi ha 3 citacions del mateix llibre i la mateixa pàgina. Saps de quina manera es pot resoldre això perquè l'apartat de referències no sigui tan redundant i repetitiu?

i 2: Trobo interessant el llistat d'accionistes que van formar part d'Edigsa, molts d'ells tenen entrades a la Viquipèdia i els hi havia enllaçat. A banda hi havia afegit la referència bibliogràfica d'on surt aquest llistat. Per què ho has eliminat?

Moltes gràcies pel teu temps. Abraçada forta!

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola, Phil.

  1. Per a reutilitzar referències, has d'usar d'usar l'opció Reutilitza que t'apareix en l'editor visual quan li dius que vols afegir una cita.
  2. Un article enciclopèdic és una introducció al tema, no una monografia. Si féssim un llibre sencer, podria tenir-hi cabuda, però en un article enciclopèdic, no és el cas
  3. Has llegit això que t'he comentat del conflicte d'interessos?