Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Resum per Kette~cawiki

Enllaç publicitari afegit a la blacklist de Meta

77.227.207.150 (discussiócontribucions)

Bones,

Hem posso en contacte amb tu per la darrera edició d'aquest article. He trobat varies errate si les he corretgides, però mes tard he vist que havies revertit els canvis.

Els canvis fets eren:

  • Corretgir l'enllaç de "Pastenaga liquada" que es troba a les referències ja que no funciona. (Llança el missatge "La pàgina no s'ha trobatLa pàgina que demaneu no es troba al servidor"
  • El segon canvi, actualitzar un enllaç extern que apuntaba a la següent web: https://comprar-licuadora.com/ que m'ha parescut que no aportaba gens, i la reemplaçada per la següent: https://www.smoothierecetas.com/mejores-licuadoras-silenciosas/, ja que es un blog especialitzat en smoothies, batuts, etc i els electrodoméstics per prepararlos.

Ara he vist que has afegit el domini de smoothierecetas.com a la llista negra. Et prego que per favor ho reconsideris ja que en cap moment he tengut la intenció de espamear amb cap enllaç, i ells no tenen la culpa dels meus actes.

Moltes gràcies. Salutacions d'un Balear.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola. Seguint la llista de «canvis recents» he vist les teves edicions i he volgut comprovar els enllaços que havies arreglat/actualitzat. Sí, l'enllaç que havia quedat «viu» no és simplement una guia, també ofereix la seva compra, aquest tipus d'enllaços no tenen lloc a la Viquipèdia, vegeu Viquipèdia:Enllaços externs. Les «llistes negres» als projectes de Wikimedia no condicionen res fora del seu àmbit, no tenen cap incidència en cap altre lloc.

77.227.207.150 (discussiócontribucions)

Dacord, no ha estat la meva intenció publicar cap enllaç que no estigués permés. La llista negra (https://meta.wikimedia.org/wiki/Spam_blacklist) imposibilita que aquesta pàgina web pugui ser citada en el futur, ja que ha quedat bloquejada.

Per aixo et prego que aceptis les meves disculpes i valoris eliminar la web de la llista negre.

Moltísimes gràcies per la teva atenció.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Aquí sempre pressuposem bona fe per això no es bloquejarà aquesta IP, però són moltes les inclusions en diferents projectes fetes des de un mateix rang d'IPs com aquesta feta des de la teva IP: a eswiki. No no és adient treure aquest enllaç web de la llista, IPs col·laboradores