Vés al contingut

Tema de Viquiprojecte Discussió:Fonaments Tecnològics de l'e-learning 2020-21 (I)/Grup 3

Jennifer Lozano (discussiócontribucions)

Hola companys/es!


Després de realitzar una recerca dels avantatges i inconvenients de la RM (aniré ampliant), m'he trobat amb diferents documents, articles i videos que ens poden ajudar a entendre la RM i afegir l'informació que necessitem. (tot ben citat, clar)


Windows. 2016, 1 Juny. Envisioning the Future with Windows Mixed Reality. [Vídeo en línia] YouTube. Recuperat:

https://www.youtube.com/watch?v=2MqGrF6JaOM&ab_channel=Windows


Arranz, A.  2019, 13 Febrer. ¿Cuál es la diferencia entre REALIDAD VIRTUAL, MIXTA y AUMENTADA? [Vídeo en línia] YouTube. Recuperat:

https://www.youtube.com/watch?v=r56L7wIT_pE&ab_channel=AsierArranz


Vásquez Rea, D. A. (2017). Desarrollo de un plan de implementación de tecnología de Realidad Mixta en el mercado Ecuatoriano (Bachelor's thesis, PUCE). Disponible en: http://repositorio.puce.edu.ec/handle/22000/14427


Kadner,M (2016) Realidad mixta: tu ordenador será capaz de transmitir sensaciones. El País.

Recuperat de: https://elfuturoesapasionante.elpais.com/realidad-mixta-oler-tocar-sentir-besar-internet-adrian-cheok-imagineering-institute/


Bockholt, N. (2017). Realidad virtual, realidad aumentada, realidad mixta. y¿ qué significa" inmersión" realmente. Disponible en:

https://www.thinkwithgoogle.com/intl/es-es/canales-de-publicidad/tecnologiaemergente/realidad-virtual-aumentada-mixta-que-significa-inmersion-realmente


Recordeu que un dels docents ens va facilitar un enllaç de la UOC que ens ajudarà a citar correctament.

https://www.uoc.edu/biblioteca/ca/recursos/gestio-bibliografica-uoc/9.html


Moltes gràcies!


Parlem,


Att; Jennifer :)

Nsanchezarmengol (discussiócontribucions)

Hola, Jennifer,

Gràcies per les referències, me les miraré amb calma! Acabo d'organitzar les vostres diferents aportacions (veig que a part de tu, els altres també han començat a treballar) de manera acord a com apareixen a l'article existent en català a la Viquipèdia. De moment he encetat la part que he de treballar jo, i m'hi posaré demà; esbrinarè quins són els temes que falten en aquest apartat a l'article i començar a cercar fonts documentals. Per cert, penso que l'apartat separat "aplicacions" del final, hauria d'estar integrat al que estem treballant Text a integrar sobre "Realitat Mixta" a la Viquipèdia. Potser sí que les referències bibliogràfiques i web haurien d'anar en un apartat separat. Què creieu?

Jennifer Lozano (discussiócontribucions)

Hola Núria i companys,


Estic d'acord amb tu, l'apartat d'aplicacions hauria d'estar integrat i el de referències és l'unic que hauria d'anar separat.


Moltes gràcies!


Att;Jennifer

Resposta a «Enllaços d'interès»