Viquiprojecte Discussió:Fonaments Tecnològics de l'e-learning 2020-21 (I)/Grup 3

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Aquest tauler l'utilitzarem per anar i debatent sobre com treballem, informant els canvis que es fan a l'article i fent propostes a la resta del grup.

Nsanchezarmengol (discussiócontribucions)

He posat totes les referències al final i dividides per temes, tal com les heu introduit, però al final, però crec que quan tinguem les entrades definitives, hauriem de fer un sol llistat amb totes les referències bibliogràfiques. Què en penseu?

Jbalboam (discussiócontribucions)

també afegir al text les refèrencies, es a dir, el número (1)

Nsanchezarmengol (discussiócontribucions)

Hola,

M'acabo d'adonar que cal unificar formalment les referències que estem posant (criteris bibliogràfics, espaiat, cursives...)

Jbalboam (discussiócontribucions)

iso, vancouver o apa?

Jbalboam (discussiócontribucions)
Jennifer Lozano (discussiócontribucions)

Hola companys/a


Jo desde fa temps, i com la meva parella encara es estudiant, realitzo la citació en APA. A més a l'enllaç de la UOC que vaig afegir per aqui, ho posa tot molt be i fàcil.


També estic d'acord amb Jorge de posar les referències al text i posar les referències de forma automatica, si algú no se'n surt, que m'ho digui que jo ja l'he fet i aixi li explico!! ( ho dic perque a mi m'ha costat veure on estaba)


Gràcies!

Jbalboam (discussiócontribucions)

Ara he vist com és fan les referències automàtiques... molt fàcil...

Resposta a «Referències de l'article»
Jennifer Lozano (discussiócontribucions)

Hola companys/es!


Després de realitzar una recerca dels avantatges i inconvenients de la RM (aniré ampliant), m'he trobat amb diferents documents, articles i videos que ens poden ajudar a entendre la RM i afegir l'informació que necessitem. (tot ben citat, clar)


Windows. 2016, 1 Juny. Envisioning the Future with Windows Mixed Reality. [Vídeo en línia] YouTube. Recuperat:

https://www.youtube.com/watch?v=2MqGrF6JaOM&ab_channel=Windows


Arranz, A.  2019, 13 Febrer. ¿Cuál es la diferencia entre REALIDAD VIRTUAL, MIXTA y AUMENTADA? [Vídeo en línia] YouTube. Recuperat:

https://www.youtube.com/watch?v=r56L7wIT_pE&ab_channel=AsierArranz


Vásquez Rea, D. A. (2017). Desarrollo de un plan de implementación de tecnología de Realidad Mixta en el mercado Ecuatoriano (Bachelor's thesis, PUCE). Disponible en: http://repositorio.puce.edu.ec/handle/22000/14427


Kadner,M (2016) Realidad mixta: tu ordenador será capaz de transmitir sensaciones. El País.

Recuperat de: https://elfuturoesapasionante.elpais.com/realidad-mixta-oler-tocar-sentir-besar-internet-adrian-cheok-imagineering-institute/


Bockholt, N. (2017). Realidad virtual, realidad aumentada, realidad mixta. y¿ qué significa" inmersión" realmente. Disponible en:

https://www.thinkwithgoogle.com/intl/es-es/canales-de-publicidad/tecnologiaemergente/realidad-virtual-aumentada-mixta-que-significa-inmersion-realmente


Recordeu que un dels docents ens va facilitar un enllaç de la UOC que ens ajudarà a citar correctament.

https://www.uoc.edu/biblioteca/ca/recursos/gestio-bibliografica-uoc/9.html


Moltes gràcies!


Parlem,


Att; Jennifer :)

Nsanchezarmengol (discussiócontribucions)

Hola, Jennifer,

Gràcies per les referències, me les miraré amb calma! Acabo d'organitzar les vostres diferents aportacions (veig que a part de tu, els altres també han començat a treballar) de manera acord a com apareixen a l'article existent en català a la Viquipèdia. De moment he encetat la part que he de treballar jo, i m'hi posaré demà; esbrinarè quins són els temes que falten en aquest apartat a l'article i començar a cercar fonts documentals. Per cert, penso que l'apartat separat "aplicacions" del final, hauria d'estar integrat al que estem treballant Text a integrar sobre "Realitat Mixta" a la Viquipèdia. Potser sí que les referències bibliogràfiques i web haurien d'anar en un apartat separat. Què creieu?

Jennifer Lozano (discussiócontribucions)

Hola Núria i companys,


Estic d'acord amb tu, l'apartat d'aplicacions hauria d'estar integrat i el de referències és l'unic que hauria d'anar separat.


Moltes gràcies!


Att;Jennifer

Resposta a «Enllaços d'interès»
Jbalboam (discussiócontribucions)

Beneficios de aplicar la realidad mixta a los procesos de fabricación. (n.d.). Retrieved from https://blog.prodware.es/beneficios-aplicar-realidad-mixta-a-procesos-fabricacion/#:~:text=La realidad mixta transforma los,de valor en tiempo real.

Is Mixed Reality the Future of the Healthcare Industry?: Fingent Blog. (2020, April 09). Retrieved from https://www.fingent.com/blog/is-mixed-reality-the-future-of-the-healthcare-industry/

Mixed reality. (2020, September 09). Retrieved from https://en.wikipedia.org/wiki/Mixed_reality

Virtual Reality (VR) and Augmented Reality (AR) in real estate. (n.d.). Retrieved from https://www.realestate.bnpparibas.com/virtual-reality-vr-and-augmented-reality-ar-real-estate

Posts, C. A., & *, N. (2019, January 28). What Is Mixed Reality & Its Applications? Retrieved from http://www.chronicloop.com/mixed-reality-applications/

Resposta a «Referències Articles Aplicacions»
Cap més tema anterior