Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

La Viquipèdia és una enciclopèdia que tothom pot editar

BQ20 RAdrover (discussiócontribucions)

Hola Pau!

Hem vist que has editat la pàgina de la proteïna L-Myc i entenem que és el normal, la viquipèdia és un portal web on compartir informació i esteim molt contents de què això sigui així, però et demanam que per favor no facis edicions sobre aquesta pàgina. T'explicam la situació: som 4 estudiants de 1r de medicina del Clínic (UB) i hem de fer un treball, que consta en crear una entrada per la viquipèdia en català d'una proteïna. Per això (i per a què els professors no ens diguin que hem fet trampes), et demanam que per favor ens deixis editar la pàgina a nosaltres. Ahir la varem crear però ens falta afegir molta informació (et prometem que quedarà bé). Moltes gràcies per la teva comprensió!

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola a tots quatre i benvinguts a la Viquipèdia.

No he dubtat en cap moment de que l'entrada quedaria bé. Jo només hi he fet retocs puntuals i de format. Crec que si el vostre professor és equànim, veurà fàcilment que no heu fet trampes i que el contingut de l'article és vostre (i no meu).

Entenc que, des del moment en que us proposen aquesta feina, els vostres professors són conscients que d'altres persones poden editar aquest article i que, mirant l'historial, poden comprovar qui ha fet cada cosa. Tot i així, us anava a recomanar que hi posàssiu la plantilla {{Inacabat}} però veig que ja ho ha fet un company.

Si necessitau ajuda, digau-m'ho.

Gràcies.

BQ20 RAdrover (discussiócontribucions)

Moltes gràcies Pau, no descart que en un futur pròxim te demanem ajuda perquè no som molt experts amb la Viquipèdia. De totes formes, farem tot el que poguem per a què sigui com més clara possible

Paucabot (discussiócontribucions)

En tot cas, aquí em teniu.