Tema de Viquipèdia Discussió:Asian Month/2020

KajenCAT (discussiócontribucions)

Hola, una hora abans de comencés el Viquiprojecte, havia començar a fer el primer article a l'eina de Traducció que ofereix la Viquipèdia ja que pensava que les pàgines de nova creació significava quan els publicaves oficialment. Hi ha alguna manera d'incloure manualment l'article o realment no es podrà incloure'l en la puntuació? Salut

F3RaN (discussiócontribucions)

Ho sento però tampoc a mi em permet d'incloure'l. Es veu que com a jurat no tinc més poders que qualsevol altre usuari. També em surt com a creat el 31.10 i no em deixa tirant endavant... Fountain té les seves limitacions. Tampoc compta els articles que abans només eren un pàgina de desambiguació, per exemple.

KajenCAT (discussiócontribucions)

I no hi ha alguna possibilitat de solucionar-ho si parlés amb els qui porten a nivell interwiki o amb el Le Loy que segons Fountain, és qui amb contactar per problemes de Fountain? Gràcies.

F3RaN (discussiócontribucions)

Si, els contactaré. Com que el viquiprojecte dura tot el mes, confio amb que es resolgui. Paciència ;-)

F3RaN (discussiócontribucions)

Le Loy ha dedectat el mateix problema amb el tool de traducció alemany, ha rebut d'altres queixes i m'ha assegurat que ho corregirà per tal que l'article en qüestió sigui tingut en compte.

Resposta a «Problema amb la data de creació»