Tema de Usuari Discussió:KajenCAT

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

No m'opose al canvi de nom. Caldrà vore com evoluciona la cosa, esperem que no escale la cosa perquè si no, el nom de l'article podria tornar a canviar-se.

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

Hola Kajen. He redireccionat l'article, no cal demanar que s'esborre, ja que redireccionant almenys queda la primera versió a l'historial de la redirecció.

En anglés sí que ho han titulat com a enfrontaments. Si te sembla bé, conforme evolucionen els fets ho anomenem d'una manera o altra.

KajenCAT (discussiócontribucions)

D'acord! Estic a la espera que els mitjans de comunicació més importants ho confirmin el que publiquen certs mitjans locals i especialitzats. Si fos així, no només ho hauriem de passar a "Enfrontaments" (o similar), sinó també fer referència a nivell nacional (i no local), és a dir, en tota la República ja que s'ha produït un enfrontament com a mínim a Mahbes (que està literalment a l'altre punta de la RASD) tal com recullen mitjans pro-Marroc i pro-RASD a .

Salut!

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

Malauradament, crec que ja no són enfrontaments, sinó Guerra. 1

Vorem com evoluciona, però tens el meu consens per reanomenar la pàgina de la manera que cregues convenient.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Crec que és aviat definir-lo, de moment, com "Guerra" encara que la majoria dels mitjans de comunicació de masses i especialitzats ho considerin com a tal. En tot cas, sí que crec convenient pujar un esglaó més i canviar-lo al "Conflicte del Sàhara Occidental del 2020" o quelcom similar (de fet, en frwiki han fet lo mateix)