Vés al contingut

Tema de Viquipèdia Discussió:Viquipedistes amb article

Pere prlpz (discussiócontribucions)

No sé quins indicis calen per posar algú a la llista, però suposo que en @Vicent Beltran Calvo hi hauria d'anar.

Pere prlpz (discussiócontribucions)
79.152.172.6 (discussiócontribucions)

Bon vespre, soc la Núria Esponellà. Agraeixo molt el que feu per Viquipèdia. En aquesta ocasió, hi he accedit per afegir a la informació un llibre meu que no hi constava i poca cosa més. M'agradaria saber si es pot publicar alguna foto. Moltes gràcies per a la vostra feina i assistència.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

@Nuria Esponella. Benvinguda a la Viquipèdia.

En general es recomana no editar el propi article ni articles amb el que es pugui tenir el que s'explica a Viquipèdia:Conflicte d'interessos, tot i que aportar fets no controvertits no sol ser problema. En cas de dubte, es pot fer servir la pàgina de discussió de l'article.

Una fotografia seria molt útil. Ara bé, tingues en compte que les fotografies es carreguen a Viquipèdia Commons amb una llicència lliure (tens l'enllaç "puja un fitxer" a l'esquerra) i això vol dir que:

  • Com que la llicència és lliure, autoritzes a qualsevol a fer gairebé qualsevol cosa amb la foto, sense gaires més limitacions que els drets morals del fotògraf i els drets de personalitat del fotografiat.
  • Per poder-los alliberar, has de tenir els drets d'autor de la foto. Si la foto l'has feta tu això no és problema però si fos feta per algú altre dependria de si t'ha cedit els drets i com te'ls ha cedit. Per exemple, un fotògraf professional te'ls pot haver cedit amb limitacions que no permetin alliberar la imatge sense la seva autorització.
176.83.175.213 (discussiócontribucions)

D'acord, moltes gràcies per la resposta.

Resposta a «Nova entrada»