Tema de Usuari Discussió:RR

Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia,

Sóc Claudi Balaguer, usuari Capsot. Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus i que hages passat un molt bon Nadal.

Sé que has editat molt i amb gran qualitat. Enhorabona i moltes gràcies per les teues contribucions. Em fa molt de goig veure que continues després de tant de temps.

Probablement ja ho saps, és període d'eleccions a Amical i amb uns companys hem creat un grup relativament heterogeni que vol mirar de portar l'entitat cap a una nova via més positiva, revifant-la i allunyant-nos dels maldecaps dels darrers anys.

Necessitem fer pinya més que mai en un moment en que tant el català com el coneixement lliure perillen i alhora Amical! Si pots votar t'ho agraïríem moltíssim! :)

I si podem comptar amb tu, la teua experiència i els teus coneixements, millor encara; mirarem d'enfortir els lligams entre tots nosaltres si aconseguim tirar endavant.

Et desitge a tu i tots els teus unes molt bones festes de Nadal, tot esperant que 2021 siga un any molt millor que el que estem acabant.

Fins ben prompte,

Una abraçada ben bona,

Claudi/Capsot

Resposta a «Bon dia i bones festes!»