Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:KajenCAT

Mcsmp (discussiócontribucions)

T'aviso que he posat la plantilla "5ac" a les 3 categories buides que has creat dins de "Categoria:Kosovars". També crec que categoritzar Kosovars dins de la categoria "Serbis per regió" és com a mínim discutible. Salutacions!

KajenCAT (discussiócontribucions)

Bona nit,

les categories d'aquest tipus estan a la espera de ser omplertes per un bot. Per això, et recomano treure els avisos. Per més informació, a Tema:Vypxbp9p8m74z64q.

Respecte la categorització dels Kosovars, s'ha de tenir en compte que per molts estats, inclús l'estat espanyol, no reconeixen com a tal. Per això, crec que seria just afegir també la categoria kosovar.

Mcsmp (discussiócontribucions)

Entesos, no he llegit el fil sencer però m'autoreverteixo, havia passat per alt aquella discussió a la taverna, disculpes i gràcies per fer-m'ho saber.

I respecte la categorització dels kosovars em segueix semblant discutible. El meu parer al respecte és tenir les categories de la mateixa manera que tenen a enwiki.

KajenCAT (discussiócontribucions)

No et preocupis!

Respecte els kosovars, justament l'enwiki també ho fa de manera similar al que ho havia fet jo però ells separen els kosovars en funció de l'ètnia o ascendència. Per tant, es podria optar per aquesta manera també però requeriria la categorització ètnica a Kosovo (albanesos, bosnians, gitanos, ...) o com nantros diem aquí, per motius que desconec, grups humans.

Ferranlorentev (discussiócontribucions)

Hola Kajen, perdó Mcsmp si t'arriba això, he vist el que m'has escrit, i no si si te l'has topat per casualitat o ets l'administrador del compte d'instagram, si te l'has topat, me n'alegro molt que algú l'hagi trobar tant ràpid, i sinó, gràcies per veure'l. Respecte el que m'has possat, l'article s'ha de pulir, la part de les referències de fet n'era conscient i ho volia arreclar, tot i que avui he esborrat algunes referències sense enllaçar, posaré més referències, per molts dels (12) que has vist els havia possat jo expressament, sinó tots, l'article me l'he rellegit, però tot i així he d'acabar-lo de completar. Ja posaré més enllaços interns, per cert, hi ha alguna forma de veure si hi ha enllaços interns als altres articles per a corretgir-los, per exemple si hi ha un República eslovaca (1939-1945) que està en vermell perquè la e d'eslovaca està en minúscules.

Per la resta moltes gràcies pels consells i moltes gràcies per llegir l'article i millorar-lo!

Pd: Al principi no he mencionat que t'he escrit per aquí perquè no he trobat com iniciar-te una conversa a la teva discussió, si pots em dius com es fà siusplau.