Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Potero (discussiócontribucions)

Hola. No entenc con s'ha pogut eliminar tanta informació. L'esgrella, el logo i els regidors (que és el més important que té un partit d'àmbit local). Altres partits com Agrupación Social Independiente o La Valldemossa que Volem.... ho tenen així o similar.

Si alguna cosa no és correcte es pot modificar. Ara bé no fa falta eliminar-ho tot.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia.

Em sap greu perquè he hagut d'acabar blocant-te per editar aquests dos articles (Bloc per Felanitx i Fundació Museu Cosme Bauçà). Després d'anys d'intentar apropiar-te de la redacció del segon, fer cas omís de les meves recomanacions i de la majoria de les polítiques de la Viquipèdia, no he tengut més remei.

Ja t'ho he dit tantes vegades que em sorprèn que, després de tants d'anys, no ho hagis entès: no has d'editar sobre tu mateix, la teva entitat o els partits als quals pertanys. Respecte dels altres articles, recoman que llegeixis en:Wikipedia:Other stuff exists.

També et recoman que llegeixis el que la Viquipèdia no és. La Viquipèdia és una enciclopèdia col·laborativa i no obeeix a interessos particulars.

Potero (discussiócontribucions)

Bon dia. No és així. Jo escric sobre el que conec. Però bé ja està. Aclarit.

Miqueel14 (discussiócontribucions)

Bon dia Paucabot, l'usuari Potero no ha dit cap mentida ni cap falsetat!


Som el coordinador del Bloc i per tant no puc editar sobre el nostre mateix partit per les normes de la Viquipèdia, fins aquí ho puc entendre.


Ara bé, que tiris enrera una informació útil per a tothom pel motiu que sigui, no em pareix correcte, ja que es suposa que la Viquipèdia és una font d'informació i com més completa sigui, millor.


M'agradaria que si no deixes que Potero posi la pàgina al dia amb total neutralitat i des d'un punt de vista objectiu ho facis tu amb la informació que ell ha proporcionat, ja que li ha suposat un esforç i un temps que s'ha de valorar.


Salutacions, Miquel Caldentey

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Miquel. Benvingut.

Veig que ets nou a la Viquipèdia (en realitat, aquesta intervenció és la teva primera i única contribució a l'enciclopèdia) i que, malgrat això, ja vens a explicar-nos com hem d'escriure l'article d'un tema amb el qual tens un clar conflicte d'interessos. Que una informació sigui útil o certa no vol dir que hagi d'anar en un article enciclopèdic. Més informació a Viquipèdia:Allò que la Viquipèdia no és.

Esper que entenguis, que tu, igual que el teu company, no ets la persona més indicada per decidir el que ha d'anar en aquest article i el que no hi ha d'anar. Podeu escriure sobre milers de temes a la Viquipèdia, només us demanam que no escriviu sobre vosaltres mateixos o el vostre partit polític. Crec que no és demanar molt. Gràcies per la teva comprensió.