Tema de Usuari Discussió:Jarashi

Capsot (discussiócontribucions)

Bon vespre,

Espere que et vaja tot molt bé. Gràcies per les teues contribucions a la Viquipèdia i la qualitat que ens permet de tenir una enciclopèdia cada dia millor! T'assabente que celebrarem molt prompte el 20é aniversari de la Viquipèdia i ens complauria tenir un nombre important de viquipedia felicitant aquesta fita mitjançant uns vi'deos curtets, i trobe que hi hauries de ser! Et deixe alguns detalls del missatge del Sorenike a la Taverna (s'han d'enviar abans del 28 de febrer):

"Si esteu interessats a participar-hi, heu de gravar-vos durant uns 10 o 15 segons màxim, explicant molt breument què significa, què en penseu o per què és important per a vosaltres la Viquipèdia i desitjar-li un feliç aniversari, un per molts anys, etc. És important que el vídeo que feu estigui en format horitzontal; pel que fa a la qualitat, no és un requisit indispensable, però és un valor afegit que en tingui un mínim.

Una vegada tingueu el vídeo, el podeu enviar a viquipedia@wikimedia.cat, on el rebrà la persona encarregada de l’edició."


Espere que podrem comptar amb tu de tot cor. Et desitge un molt bon vespre i una setmana excel.lent. Fins ben prompte company! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon vespre Albert!»