Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Article Unió Deportiva Atlètica Gramenet

4
Resum per Paucabot

Editar la infotaula a Wikidata

Isard5 (discussiócontribucions)

Bon dia Pau,

Avui he vist que el dia 18 de gener el bot "Rebot" va canviar el camp on juga la UDA Gramenet i no és correcte. El camp correcte actual és el que havia indicat jo anteriorment (font: http://udagramenet1923.blogspot.com/p/club.html), el que va indicar el Rebot fa anys que no hi juga l'UDA Gramenet. Com sóc novell i veig que hi ha un nou format per indicar el camp, no he volgut revertir-ho jo mateix per no ficar la pota o pogués ser pres com vandalisme.

Així doncs, caldria canviar el nom de l'estadi pel que ja hi havia (Camp Municipal d'Ocata situat en El Masnou). Si cal, ho faig jo mirant com s'entra actualment el nom de l'estadi, però, com he dit, no volia que es detectés com una intromissió.

Salutacions

Isard5

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Isard5.

El que va fer el bot va ser agafar la informació que hi havia a Wikidata. Si aquesta és errònia, ho heu de canviar allà: d:Q2220788#P115.

Per cert, que si teniu relació amb aquest club, no hauríeu d'editar el seu article: VP:CI.

Isard5 (discussiócontribucions)

Bon dia Paucabot,

Moltes gràcies per la informació. Arran del que has comentat, he intentat canviar a d:Q2220788#P115. l'estadi però al posar el nom Camp Municipal d'Ocata no me'l reconeix i no m'ho deixa publicar. Alguna cosa dec haver fet malament, ho lamento.


Pel que fa a la relació amb el club, en sóc seguidor des de fa molts anys sense haver-ne estat mai ni jugador ni entrenador ni similar ni tampoc havent format part de la junta directiva. Si ser-ne seguidor suposa tenir-ne relació en aquest sentit, les meves disculpes i no tornaré a editar la pàgina ja que pensava que el concepte tenir relació feia referència a haver-ne format part com a directiu, jugador o quelcom similar. Vaig veure la pàgina incompleta i desactualitzada i vaig voler enriquir-la i anar-la actualitzant amb la informació que anava posant el club al web.


Salutacions i gràcies de nou

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, per canviar el camp, abans has de crear l'ítem a Wikidata: d:Special:NewItem.

Respecte de l'article i del CI, seria millor que no l'editassis. També recorda que els articles s'han de referenciar amb fonts fiables, que han de ser independents del subjecte.