Tema de Usuari Discussió:RafelJuan

Capsot (discussiócontribucions)

Molt bon dia!

Espere que et vaja tot molt bé.

Sé que portes molt de temps editant ací i amb gran qualitat. Moltes gràcies i enhorabona. T'agrairia que participares al vídeo (tmés encara ja que tenim poca gent de les Illes dissortadament...) que fem per al 20é aniversari de la Viquipèdia! Trobe que hauries de fer alguna coseta per a demostrar que som una gran comunitat, i sé que ho faràs molt bé. En Sorenike ha deixat més detalls a la Taverna però tens més avallet les dades essencials:

"Si esteu interessats a participar-hi, heu de gravar-vos durant uns 10 o 15 segons màxim, explicant molt breument què significa, què en penseu o per què és important per a vosaltres la Viquipèdia i desitjar-li un feliç aniversari, un per molts anys, etc. És important que el vídeo que feu estigui en format horitzontal; pel que fa a la qualitat, no és un requisit indispensable, però és un valor afegit que en tingui un mínim.

Una vegada tingueu el vídeo, el podeu enviar a viquipedia@wikimedia.cat, on el rebrà la persona encarregada de l’edició."

En teoria s'havia d'enviar abans del 28 de febrer però si tardes un o dos dies més no passa res.

Espere que t'hi engresques, i que puguem comptar amb tu! Una abraçada! Molt bon cap de setmana! Claudi/Capsot

RafelJuan (discussiócontribucions)

Hola Claudi,


ara mateix he enviat el vídeo. Ha costat comprimir-ho en 15 segons i al final han estat 16. M'ha fet molta il·lusió que em fessis arribar el missatge, no ho havia vist.


Ja tinc ganes de veure com queda el vídeo i veure quina cara fan la resta de voluntaris.


Fins aviatǃ


Rafel

Capsot (discussiócontribucions)

Ei moltíssimes gràcies! Que et vaja tot molt bé. Tant de bo tinguem moltíssima gent. Una altra abraçada!

Resposta a «Bon dia Rafel»