Tema de Usuari Discussió:Culturaactiva

Capsot (discussiócontribucions)

Espere que et vaja tot molt bé.

No et coneixia, però veig que portes cert temps editant ací i amb gran qualitat. Moltes gràcies i enhorabona! Tant de bo continues fent-ho i ajudant a millorar la Viquipèdia.

T'agrairia que participares al vídeo que fem per al 20é aniversari de la Viquipèdia! Amb un nom com "cultura activa" trobe que hauries de fer alguna coseta per a demostrar que som una gran comunitat, i sé que ho faràs molt bé. En Sorenike ha deixat més detalls a la Taverna però tens més avallet les dades essencials:

"Si esteu interessats a participar-hi, heu de gravar-vos durant uns 10 o 15 segons màxim, explicant molt breument què significa, què en penseu o per què és important per a vosaltres la Viquipèdia i desitjar-li un feliç aniversari, un per molts anys, etc. És important que el vídeo que feu estigui en format horitzontal; pel que fa a la qualitat, no és un requisit indispensable, però és un valor afegit que en tingui un mínim.

Una vegada tingueu el vídeo, el podeu enviar a viquipedia@wikimedia.cat, on el rebrà la persona encarregada de l’edició."

En teoria s'havia d'enviar abans de mitjans de la setmana vinent però com més aviat millor per a Marc, el company que es dedica tan gentilment a l'edició.

Espere que t'hi engresques, i que puguem comptar amb tu! Una abraçada! Molt bon cap de setmana! Claudi/Capsot

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Bon dia,

Fa il·lusió tot això. Moltes gràcies, m'hi fico abans no acabe la setmana vinent i així ho teniu. Una gran abraçada i bé, a veure si no surto massa lleig al vídeo :)

@Culturaactiva

Capsot (discussiócontribucions)

Segur que no! Amb la meua barba jo sí que espantaré les persones! :) Bon diumenge! Una altra abraçada!

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Hola Capsot. M'ho he repensat i potser no voldria que sortís la meva imatge. Ara bé, segueixo redactant a la Viquipèdia i voldria proposar una sèrie de línia a l'amical catalana per tal que creixi el contingut de qualitat. Si en formes part, estaria poder-t'ho presentar a tu i després vosaltres jutgeu si penseu que és oportú o no.

Resposta a «Bon dia!»