Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

MarDomingoPorqueras (discussiócontribucions)

Hola Pau, sóc una gospeliana i et volíem demanar ajuda i consell per tal que la pàgina sobre el nostre grup Gospelians de Girona no sigui considerada "sospitosa". La devia crear en el seu dia algun dels nostres membres i suposo q nosaltres mateixos i hem anat afegint informació més actual però queda marcada com "no objectiva"

Com podem fer-ho? Entenc el motiu per el que pasa això però si no ens en cuidem nosaltres d'actualitzar-la no crec q hi hagi editors externs que ho facin.

Alguna suggerència?

Gràcies

Mar

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Mar i benvinguda a la Viquipèdia. Primer de tot, hauries de llegir Viquipèdia:Conflicte d'interessos. Llegeix el que s'explica en aquesta pàgina detingudament i després, avisa'm i en parlam.

MarDomingoPorqueras (discussiócontribucions)

Pau,

article llegit. Parlem.

Mar

Paucabot (discussiócontribucions)

Perfecte. El resum de la política és que no hauries d'editar l'article perquè, encara que no te n'adonis, estàs introduint biaixos a l'article que el fan no neutral. Per tant, no hauries d'editar l'article. Però si trobes que hi ha qualque informació que no és correcta i la vols corregir, el que sí que pots fer és comentar-ho a la discussió de l'article.