Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Docosong

84.88.136.206 (discussiócontribucions)

Bon dia.

Antoni Mas Bou em contacta per a poder comunicar-vos, que troba a faltar multitud de detalls importants de la seva vida, així com poder esmenar alguns errors del text. Com ho podem fer?

Docosong (discussiócontribucions)

Bon vespre, comentar-vos que la Viquipèdia intenta construir una enciclopèdia basada en la neutralitat i en la qualitat de fonts fiables. És a dir, no és un servei de pàgines personals o de currículums amb tots els detalls del biografiat. Per altra banda, també heu de tenir cura del possible conflicte d'interessos. Podeu aportar les fonts fiables pertinents a la discussió del mateix article: Discussió:Antoni Mas i Bou. Salutacions!

149.34.1.121 (discussiócontribucions)

Agraït per la resposta.

Bé, la font fiable és el mateix Antoni Mas Bou.

He llegit la raó per la qual es va revocar la seva publicació (article "Què no és la wikipedia").

Prego informació sobre com podem procedir a aportar informació, i si podem demanar que sigui revisada per correcció, par part vostra o d'alguna persona. Ho podem fer nosaltres mateixos? Ho hem d'aportar a través d'aquesta discussió? Ens hem de registrar com a editors?


Agraït pel vostre temps.

Marc.

Docosong (discussiócontribucions)

Malauradament veig poc recorregut a l'article si l'única font fiable és el propi biografiat. Recordeu que a la Viquipèdia s'editen articles enciclopèdics que es basen en fonts secundàries: un llibre que tracti d'una persona, un article, etc, no de fonts primàries. Si voleu fer una notícia biogràfica, la Viquipèdia no és l'eina més adequada.

Per altra banda, la Viquipèdia no té un comitè editorial que revisi continguts, tanmateix podeu demanar ajuda a altres editors Viquipèdia:La taverna per a que us donin un cop de mà.

Podeu registrar-vos a Especial:Registre i entrada però, veient la relació i l'interès que teniu amb el biografiat, us recomano que doneu un cop d'ull a Viquipèdia:Conflicte d'interessos

Salutacions!

185.251.207.186 (discussiócontribucions)

Prego instruccions per a corregir la vostra entrada a la viquipèdia, doncs conté errors, tenint en compte que la pròpia persona biografiada manifesta disconformitat amb el que hi ha escrit, i jo no soc considerada persona legitimada per a proposar aquestes modificacions.

Docosong (discussiócontribucions)

Crec que no he editat pas aquest article, si mireu l'historial del mateix veureu que el va crear en Lohen11. Si voleu afegir o canviar algun apartat, us recomano que ho proposeu a la discussió de l'article: Discussió:Antoni Mas i Bou. Per altra banda, tornar a recordar-vos que la Viquipèdia no és un servei de currículums a la carta, els articles es basen en fonts fiables de tercers i publicades. Si voleu fer una nota biogràfica de l'autor, la Viquipèdia no és el millor lloc per fer-ho. Salutacions!

185.251.207.186 (discussiócontribucions)

Transmetre-us que em sap greu el tracte que estic rebent. En tot moment se m'ha acusat de voler fer un article de currículum a la carta i de tenir-hi interès.


I en cap moment m'heu preguntat en què manifesta disconformitat el biografiat, per a fonamentar aquestes acusacions.

Docosong (discussiócontribucions)

No acabo d'entendre del tot aquest tracte greu que comenteu, però si us heu sentit ofès pel meu comentari us demano disculpes. Us he explicat com funciona la Viquipèdia (i les enciclopèdies en general) ja que argumenteu en un missatge anterior que la font fiable és el propi biografiat. També us recomano que doneu un cop d'ull a l'historial de l'article on un usuari (Usuari:Antoni Mas i Bou) prega no modificar la seva edició. Aquest dos aspectes van en contra dels principis de neutralitat i i fiabilitat de la Viquipèdia. Us recomano que torneu a llegiu Viquipèdia:Allò que la Viquipèdia no és

Durant vint anys, tot i les imperfeccions, s'han creat articles sense cap conflicte d'interessos i basats en fonts fiables. No entenc perquè en aquest cas ha de ser diferent. Com us he dit abans, si voleu proposar algun canvi o modificació ho heu de fer a Discussió:Antoni Mas i Bou

Salutacions!