Tema de Usuari Discussió:Yuanga

Irene Cots (discussiócontribucions)

Hola sóc la Irene. Sóc una infermera jubilada fa poc i no gaire entesa en informàtica, de fet fa anys que faig servir ordinador, però poc més que com a màquina d'escriure i power point per donar classe, amb això vol dir que la terminologia informàtica no la domino. Estic fent una entrada a la Viquipèdia (OSTOMIA), de fet ja l'he entrada perquè es pugui veure per si haig de fer alguna modificació. Ara estic endreçant la bibliografia. Quan vaig llegir les normes per fer entrades a la Viqu. hi va haver moltes coses que no em van quedar clares. Dubtes: -Em va semblar entendre que els enllaços a entrades existents es feien automàticament. -Les imatges també es feien automàticament, però no sé si haig de fer una sol·licitut. -L'estructura habitual de la pàgina de la viqui. es fa automàticament? -No sé com se signa, vaig provar de tot i no vaig ser capaç. De moment és tot el què se m'acut.

Yuanga (discussiócontribucions)

Hola @Irene Cots benvinguda! Al començar a la viquipèdia (com a tantes altres coses) et pots sentir una mica abrumada per la quantitat de coses a tenir en compte. Un company et va donar la benvinguda fa poc afegint a la teva pàgina de discussió uns enllaços que pots trobar prement a sobre d'aquesta frase. Gràcies a la consulta d'aquests enllaços obtindràs resposta a la major part dels teus dubtes, com ara com afegir un enllaç intern (que podràs fer mitjançant aquest botó de la barra d'eines :.)

Insisteixo: són molts conceptes nous de cop i pot espantar una mica. A més, començar creant un article és força atrevit, i te n'has sortit, així que enhorabona! :)

Si continues tenint dubtes ja saps on trobar-me!

PD: Revisa l'article estoma, podria tractar-se del mateix?

31.221.176.167 (discussiócontribucions)

Hola yuanga, gràcies pels ànims. Quan acabi ostomia, faré algunes modificacions a estoma, no és ben bé el mateix tot i que a vegades s'utilitzen indistintament.

Yuanga (discussiócontribucions)

De res. Qualsevol cosa, ja saps!

Yuanga (discussiócontribucions)

Bon dia @Irene Cots, copio aquí el teu darrer escrit:

1.- No sóc capaç d'activar la tecla de la firma.

2.- A la taula de continguts no hi ha l'element 3.6.3 Sistema urinari urinari:

3.- Als avisos m'informa que la pàgina ostomia està connectada amb els elements Q 911690 i Q 6054175

Això no sé si és bo o dolent i si haig de fer alguna cosa o no.

Em pots ajudar?

Gràcies per avançat

Sobre la signatura, diria que no cal activar res. Quan acabes d'escriure has de picar en un botó que té forma de gargot, i ha d'apararèixer això: --~~~~ Aquest "codi" es convertirà en la teva signatura un cop desis la teva resposta. En discussions com aquesta (en capses, anomenades flow) no cal afegir la signatura, ja que apareix automàticament.

Per afegir el punt 3.6.3. he creat l'apartat ==== Sistema urinari ==== darrera del digestiu, al cos de l'article.

Sobre els avisos de wikidata, això dels elements, no has de preocupar-te.

Irene Cots (discussiócontribucions)

Moltes gràcies Yuanga

Irene Cots (discussiócontribucions)

Hola Yuanga, ahir vaig escriure't, no em preguntis on perquè avui no ho trobo, per dir-te que dono l'entrada ostomies per completada, faré una última mirada per veure si hi ha alguna coseta, però el què volia introduir era el què hi ha. Et demanaria que te la miris i si hi veus alguna incidència que no s'ajusti a les normes de Viquipèdia digues-m'ho, si et plau.

També et volia dir que:

1.- Agrair-te a tú i a tothom qui ha contribuit amb les seves contribucions a ordenar i adaptar l'article a l'estructura. He entrat a la pàg. historial de contribucions i no he entès res, però veig que hi ha molta gent que ha fet aportacions, no em preguntis quines perquè no sóc capaç d'esbrinar-ho, però quan veig com va començar i com ha acabat m'adono que han estat inestimables.

2.- Més endavant vull fer contribucions a la pàg. Estomes, crec que es pot explicar més i de rebot, pot ajudar a persones amb un estoma.

3.- També que he volgut firmar i a la pàgina no trobo el símbol enlloc.