Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Alzinous

Labay11 (discussiócontribucions)

Hola @Alzinous, he vist que m'has marcat la pagina com per a esborrar-la dient que era una traducció "pobre" del castellà. D'entrada, no és una traducció pobre del castellà perquè en cap moment vaig mirar aquell article, si la versió anglesa. En tot cas, la traducció es respecte a una tesi que vaig realitzar per a una assignatura d'un Màster en Informació Quàntica, així que escrit amb coneixement de causa. Evidentment, s'ha de millorar, només l'he començat però tenia suficient escrit com per a publicar la pagina i a partir d'aquí poder seguir editant-la des de l'article en si. En el procés de traducció estic discriminant molts detalls tècnic perquè com tu dius, és un tema "complex". Si prefereixes, puc anar més al detall matemàtic (tot i que aquesta interpretació no en te molts) i no introduir exemples clàssics (i per tant menys rigorosos) que esperava que ajudessin al lector. Espero que puguis treure el comentari de supressió i tornar a ficar el de millora.

Alzinous (discussiócontribucions)

Hola @Labay11: he posat l'etiqueta de supressió perquè l'article és 'incomprensible' i sembla més una 'prova' que un article acabat, dos motius a tenir en compte per demanar l'esborrament. Ho pots veure aquí, Viquipèdia:Criteris de supressió ràpida. L'article, a més, està fet de retalls i té molts punts febles. Pots utilitzar el teu espai de proves per enllestir un article abans de publicar-lo a l'espai principal de la Viquipèdia. També hi ha la possibilitat de marcar l'article com a inacabat, així la resta de persones sabrà que un editor està encara treballant. Pots fer servir, per exemple, la Plantilla:Editant. He canviat la plantilla després de llegir el teu missatge i considerar la possibilitat d'haver-me precipitat. Si vols comentar alguna cosa o necessites ajuda pots deixar-me un missatge.

Alzinous (discussiócontribucions)

Hola @Labay11: que et semblaria canviar el títol per un altre més concret? Per exemple, "Mecànica quàntica relacional". Si et sembla bé ho pots fer des de la pestanya "Més", a dalt i a la dreta, seleccionant "Reanomena" i omplint el formulari que apareix. Salut!

Labay11 (discussiócontribucions)

Si, té sentit, en coherència amb els altres idiomes. Intentaré re-escriure el text actual per fer-lo més intel·ligible i ja després el començaré ampliant. Gràcies.

Resposta a «Interpretació relacional»