Tema de Usuari Discussió:Culturaactiva

Medol (discussiócontribucions)

Felicitats @Culturaactiva: !

Abans de res, gràcies per contribuir al concurs per crear i millorar 10.000 articles a la Viquipèdia amb edicions en articles que van des d'Estat sobirà a nacionalisme.

A part de reconèixer l'esforç als tres primers classificats, ens vam comprometre a sortejar-ne un quart. Així ho hem fet i has estat l'afortunat. T'endús el sorteig del mes de juny. Es tracta d'una capsa regal d'experiències per viure, sentir i compartir on pots escollir entre restaurants, rutes culturals i natura, entre d'altres. Les activitats proposades són per fer principalment a Catalunya i tens dos anys per escollir la que més t'agradi i gaudir-la.

Ara només cal que ens indiquis a través d'un correu a secretaria@wikimedia.cat on t'ho hem d'enviar. Recordem que aquest regal és possible gràcies a Amical Wikimedia, l'organització independent de voluntaris que fomenta el coneixement lliure, la llengua i la cultura catalanes.

Aprofitem per animar-te a seguir col·laborant intensament al projecte!

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Moltes gràcies pel regal. La veritat és que no m'esperava ara mateix cap regal. Tampoc no he estat escrivint a la Viquipèdia per rebre'n, però tanmateix, em posaré en contacte amb l'amical. Moltes gràcies de nou.

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Bon dia @Medol,

No aconsegueix pas que el missatge s'enviï. No sé pas si l'adreça electrònica és correcta o potser he de corregir algun caràcter. Només era això.

Gràcies.

Medol (discussiócontribucions)

El correu és correcte, però si el problema persisteix si vols prova a enviar el missatge també a coordinacio@wikimedia.cat

Gràcies

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Gràcies.

Resposta a «Els 10.000 articles vitals»