Tema de Usuari Discussió:Alzinous

Marinna (discussiócontribucions)
Hola el artículo esta siendo debatido y ampliado como se solicita, de un colegio emblemático con más de 74 años de creación. Son una categoría contemplada educaius y militars y son centros formativos contemplados en varias wikipedias.
¿Por qué colocas exceso plantillas en plena discusiones sobre un artículo? , . Me gustaría el aporte de otros editores. El artículo está wikificado, referenciado y se puede ser ampliado por otros editores.
Te invito a usar la discusión del artículo que tengas dudas que otros editores puedan participar de la discusión. Así todos podrán ver que son traducciones. Saludos. Marinna (disc.) 23:42, 20 jul 2021 (CEST)
Alzinous (discussiócontribucions)

No entenc que vols dir amb aquesta frase ¿Por qué colocas exceso plantillas en plena discusiones sobre un artículo?. Si et refereixes a la plantilla de 'currículum' no la vaig posar jo. En quant la plantilla de 'proposta d'esborrament' és obligatòria quan es proposa esborrar una pàgina. He forçat la discussió perquè volia conèixer l'opinió d'altres persones sobre l'admissibilitat de l'article. A vegades, es fa una interpretació força restrictiva d'algunes directrius que ja són prou restrictives d'entrada. Segurament, si no hi ha molts canvis en la votació, el teu article sortirà reforçat d'aquesta discussió. Per cert, estaria bé que votessis considerant que ets l'editora principal de l'article.

Resposta a «re:»