Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

BACC Bicicleta Club de Catalunya

6
Resum per Paucabot
Cvalda (discussiócontribucions)

Bon dia Pau,

Disculpa el catanyol. Una companya acabava d'afegir la traducció al catalá de l'article es:BACC Bicicleta Club de Catalunya, i ho acabes d'esborrar. Segons les polítiques de la Wiki en espanyol, hi han unes normes de relevància https://es.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Art%C3%ADculos_sin_relevancia_aparente#Pautas_generales_de_relevancia i l'article en espanyol, amb 10+ referències de mitjans externes (El País, La Vanguàrdia, Betevé, El Periódic de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona)... em sembla rellevant. Es tracta d'una associació amb més de 725 socis i sòcies que surt sovint als mitjans. No soc capaç de trobar normes o polítiques de rellevància en la Viquipèdia en catalá i doncs no sé com assegurar-me que l'article era rellevant. Com feu per tal d'assegurar si un article a la Viquipèdia és, o no és, rellevant? Gràcies i bon dia! Cvalda (disc.) 13:17, 30 ago 2021 (CEST)

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia.

A la viquipèdia en català, també tenim uns criteris d'admissibilitat i pens que aquesta entitat podria complir-los. El problema, però, és que la pàgina era més aviat promocional i l'he eliminada per VP:CSR#G11. M'ha semblat que hi podria haver un conflicte d'interessos. Tu hi tens relació amb aquesta entitat? I Esberginia?

Cvalda (discussiócontribucions)

Jo tinc relació amb l'entitat. Estic d'acord amb tu, el tó de l'article pot sonar una mica massa publicitari, pero segons els criteris sí que podria complir: Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat (associacions) L'@Esberginia potser pugui retocar-lo i deixarlo menys publicitari? El meu catalá es massa bàsic (sorry!)

Paucabot (discussiócontribucions)
Cvalda (discussiócontribucions)

A ES.wiki em diuen "porta molta cura" https://es.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Conflicto_de_inter%C3%A9s#C%C3%B3mo_evitar_ediciones_bajo_un_conflicto_de_intereses

A CAT.viqui em diuen "absteniu-vos o prengueu moltes precaucions" https://ca.wikipedia.org/wiki/Viquip%C3%A8dia:Conflicte_d%27interessos#Com_evitar_edicions_amb_conflicte_d'interessos

A cap wiki/viqui em diuen "no hauries d'haver-lo editat", o almenys això no és una política de Wikipedia / Viquipèdia: és la teva opinió. Molt respectable. I jo no vull promoció, vull que una entitat de referència de l'ús de bicicleta a Catalunya pugui estar a la Viquipèdia.

Si segons la teva opinió (més a dalt) pot haver rellevància, hi ha referències externes, però hi ha un problema de conflicte potencial d'interessos o potser un problema de promoció / PV no neutral, podem deixar l'article existir i obrir una sol·licitut de revisió externa a la pàgina de Discussió?

Amb bona fe estem parlant amb tu i assenyalant la qüestió... https://ca.wikipedia.org/wiki/Viquip%C3%A8dia:Pressuposeu_bona_fe :)

Moltes gràcies per la teva feina i col·laboració! Cvalda (disc.) 14:14, 30 ago 2021 (CEST)

Paucabot (discussiócontribucions)

Anem centrar-nos en les polítiques de la Viquipèdia en català, ja que som aquí.

Això de no editar amb CI no m'ho invent jo. A Viquipèdia:Conflicte d'interessos diu explícitament:

Editar amb CI està fermament desaconsellat. Els editors amb CI que provoquin trastorns poden ser blocats.

Es recomana vivament que els usuaris no editin articles amb els quals puguin tenir un CI.

Si això no és recomanar que no s'editi amb CI, ja em diràs que és.

Entenc que ho feis de bona fe, però també entenc que no em demanaries això ni series tan insistent (ni hauries vengut per primera vegada a :ca) per una altra associació de bicicletaires. M'ho estàs demanant precisament perquè hi ha un conflicte d'interessos clar (sense que això hagi d'implicar mala fe, eh?).