Tema de Usuari Discussió:Docosong

Jordiet 666 (discussiócontribucions)

Hola, Docosong, he vist que t'ofereixes a fer de mentor a la Viquipèdia. Jo soc usuari però només faig petites edicions de tant en tant. No conec gaire les normes d'etiqueta i no voldria entrar innecessàriament en polèmiques. Fa poc vaig fer un comentari i una proposta justificada a la "Discussió" de l'article Rehobot, que és una ciutat d'Israel. Crec que s'hauria de dir Rehovot []. En vuit dies no ha respost ningú i, suposant que pugui fer el canvi d'article jo mateix, tampoc sabria com es fa. A part, tampoc m'interessa si després un bot de la Viquipèdia m'ha de desfer el canvi perquè això no es fa així. Si em vols aconsellar què fer en aquesta situació, t'ho agrairé. Gràcies.

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia@Jordiet 666 Veient el teu missatge a Discussió:Rehobot veig que hi ha suficients proves per reanomenar l'article. Tanmateix, recorda que per l'adaptació de noms propis en altres llengües al català és més adient consultar fonts fiables en català, per exemple, l'Enciclopèdia Catalana. Tens més informació a Viquipèdia:Anomenar pàgines#Reanomenaments. En aquest cas, la GEC ho anomena com tu dius: https://www.enciclopedia.cat/ec-gec-0054716.xml i ja és un argument fiable per fer el canvi.

Per tal de reanomenar l'article, has d'escollir l'opció Reanomena al menu superior Mostra / Modifica / Historial / Més. A continuació has d'afegir el nou nom de l'article i el motiu principal del canvi (basta amb afegir l'enllaç al GEC)

Si tens problemes, fes-me un toc.

Jordiet 666 (discussiócontribucions)

Moltes gràcies! Perfecte. Quan tingui un moment ho faré. No sabia que fos tan senzill reanomenar.Tindré en compte de citar el GEC. Qualsevol cosa, t'ho pregunto.