Tema de Usuari Discussió:Cataleirxs

Barcelona (discussiócontribucions)

Et recomano que aprofitis l'espai de proves, no cal esborrar cada vegada, pots deixar-lo sense contingut i emplenar-lo amb el nou. Nosaltres seguirem esborrant el que demanin els autors segons polítiques però la funció de les proves és justament aquesta, anar provant

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Bon dia

Ho faig pel següent motiu: crec que un cop vaig escriure un article des de la meva pàgina de proves i, quan el vaig publicar (reanomenant-lo), em va guardar tot l'historial de proves que havia fet molt abans.

No sé si hi ha una opció que em permeti buidar, no només el cos de la pàgina de proves, sinó també tot l'historial.

Gràcies.

Cataleirxs (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)

Ja que estem parlant del tema, hi ha alguna manera d'esborrar/amagar d'aquest historial tots els canvis del 00:07, 3 jul 2021‎ cap enrere?

Barcelona (discussiócontribucions)

La idea no és que reanomenis sinó que copiïs contingut de l'espai, però entenc el que dius, és el teu espai, tu decideixes com gestionar-lo

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Però si creo un article nou i només enganxo el codi que havia editat abans en la pàgina de proves, llavors també perdré l'historial de canvis i és una llàstima.

De tota manera, ja no faig servir així la pàgina de proves, ara creo una subpàgina específica per cada article nou. La de proves és per l'empro per coses més específiques. Per tant, tens raó, puc estalviar-me eliminar la pàgina de proves, amb buidar-la em basta.

Gràcies per tot.