Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Pàgina "Richard Martin Vidal" perquè l'esteu esborrant?

6
Resum per Paucabot

Idioma erroni

Jordigil2009 (discussiócontribucions)

No entenc perquè esteu esborrant aquesta pàgina. Enlloc d'esborrar podries indicar què he fet malament? No entenc aquesta manera de fer.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Jordi. Per començar, aquesta és la Viquipèdia en català i els articles haurien d'estar escrits en aquesta llengua. Addicionalment, fes una ullada a VP:NO, VP:ADMS i a VP:CI.

Jordigil2009 (discussiócontribucions)

Sí, ja ho sé que és la viquipèdia. Però havia intentat fer-ho a l'espanyol i m'ho marcava per esborrar automàticament i com que finalment ho hauré de fer en català, espanyol, anglès i francès vaig provar un text molt curt a l'entrada en català. A més, vinculat a aquesta entrada hauré de crear-ne d'altres referides al curvisme que és un moviment pictòric i els seus impulsors. Si cada vegada que dono d'alta una entrada ha de saltar un sistema automàtic. Com ho he de fer perquè pugui donar d'alta les entrades i a mida que tingui els textos traduïts els pugui introduir. No es poden donar d'alta en una versió "esborrany". Ja em diràs. Moltes gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)
Jordigil2009 (discussiócontribucions)

Gràcies. Introduiré el text aquí i t'avisaré perquè em puguis dir si hi ha coses que s'han de modificar abans d'intentar donar-lo d'alta com una nova entrada,

Paucabot (discussiócontribucions)

D'acord. Si tens més dubtes, demana!