Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

SGrabarczuk (WMF) (discussiócontribucions)

Bon dia!

L'equip que treballa en l'Enquesta de Desitjos de la Comunitat ens agradaria convidar-vos a una trobada en línia amb nosaltres. Tindrà lloc el 27 d'octubre (dimecres), 16:30 Europe/Berlin* a Zoom i durarà una hora. Feu clic aquí per unir-vos-hi.

Ordre del dia

  • Convertiu-vos en Ambaixador de l'Enquesta de Desitjos de la Comunitat. Ajudeu-nos a difondre la notícia sobre l'Esquesta a la vostra comunitat.
  • Actualització dels desitjos de desambiguació i de previsualització en temps real
  • Preguntes i respostes

Format

La videoconferència no es gravarà ni es reproduirà en directe. Les notes sense atribució es prendran i es publicaran a Meta-Wiki. La presentació (tots els punts de l'ordre del dia excepte les preguntes i respostes) es farà en anglès.

Podem respondre preguntes en anglès, francès, polonès, castellà, alemany i italià. Si voleu enviar prèviament algunes preguntes, afegiu-les a la pàgina de discussió de l'Enquesta de Desitjos de la Comunitat o envieu-les a sgrabarczuk@wikimedia.org.

Natalia Rodriguez (directora de Tecnologia Comunitària) acollirà aquesta trobada.

Enllaç d'invitació

Esperem veure-us!

(Why Berlin? This localisation is set automatically per wiki. Perhaps you could consider changing that to something closer to Catalonia? If you do, something else will appear instead of "Berlin", just as if you were editing templates.)

Resposta a «Trobada amb Tecnologia Comunitària»