Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Llumeureka

Mmanso4 (discussiócontribucions)

Bon dia, sóc Mmanso4 i estic escrivint una entrada nova sobre els Nanos Vells de Tarragona, és el meu primer article a la Viquipèdia i tot i haver-me llegit les normes vaig una mica perduda. M'agradaria si pot ser que poguessis fer un cop d'ull a l'article que tinc a la meva secció de proves ja que el meu objectiu seria arribar a publicar-lo.

Moltes gràcies

Llumeureka (discussiócontribucions)

Benvinguda a la Viquipèdia @Mmanso4 !

M'ho miro i et dic quelcom...

Llumeureka (discussiócontribucions)

M'ho he mirat una mica i veig algunes cosetes que caldria millorar. Hi ha alguns paràgrafs que has traslladat literalment de les referencies. Caldria simplificar una mica, canviant la literalitat amb paraules teves. I evitar utilitzar com a referència la pàgina de l associació. Molta sort!

Mmanso4 (discussiócontribucions)

Hola, he estat canviant coses i he afegit més referències a l'article, citant totes les fonts (notícies, web de l'ajuntament, de l'associació...) d'on he obtingut la informació i he simplificat l'entrada posant amb paraules meves el que anava trobant. Si hi poguessis fer un cop d'ull per veure què et sembla ara l'article i quines coses més hauria de canviar per tal de poder publicar-lo, estaria molt agraïda.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Crec que està molt millor. Potser encara caldria simplificar una mica més...